2011. október 02. 19:53 - solya297

KészVége.Elégvolt.

Idegbaj kerülget, de nagyon.Tanulnom kéne, erre anyám idebaszta az ölembe az öcsémet, aki csak üvölt.Kurvafasza. Megfolytok ma még valakit.De kit?!:@

Márcsak tizenkét óra, és látni fogom elméletben.Mindig ez a legnehezebb időszakom. Egész hétvégén gondolom rá ugyan, de mégis ez az utolsó (kb.) 20 óra a legroszabb.Igaz, a családom is ilyenkor a legkiakasztóbb.Üvölt mindig mindenki:@ Hiányzik.Akarom.Mostazonnal.!!

Inna-I wanted you (L).

Szólj hozzá!
2011. szeptember 29. 15:25 - solya297

Birthsday.^^

"Ma van a szülinapom...." Hát szóval ja...mostmár hivatalosan is 14 vagyok
A napom egyenlőre jó. Ilyen se volt mostanába... Igazából most csak azért írok,hogy írjak.....(ez csak szerintem nem értelmes így?!:$)

Illetve találtam egy érdekes dolgot.....nem szeretnék semmit sem reklámozni, ezért nem írom le, hogy hol találtam,stb....csak annyit, hogy a cikk arról szól, hogy mit lehet tenni a depresszió ellen

"Ölelj!
Mindenkit, akit szeretnél, akire szükséged van." ...khm....mennyire nézne hülyének (mennyivel nézne hülyébbnek) Ő, ha a nyakába ugranék, és elkezdeném ölelgetni?!
Szóval ittvagyunkragyogunk.
Lola-Hallja meg a világ (L)

Szólj hozzá!
2011. szeptember 26. 20:39 - solya297

Ember....

...a legjobb barátom volt. Igen, sokkal idősebb nálam...számszerint 19évet takar az a sok... Azt hittem, ő mindig ittlesz nekem, megért, és bármit elmondhatok neki. Igen, bármit elmondhatok neki...Rajta, és a Ribikéjén kívül. De már elmondtam, elbasztam, megtudtam, hogy nem szabadott volna ennyire beavatni a dolgokba.Szóval úgyvolt, hogy augusztus végén megmutattam neki Ő-t is, meg a Csajt is...aztmondta, el kell felejtenem, és nagyon csúnyán beszél velem azóta.Legalábbis én csúnyának érzem azokat, amiket mond.Róla. Ma kis csicskának szólította. Persze élőben még nem látta, csak képen mutattam neki. Vagy két hete nem válaszoltam az üzijére, megnyugodtam, lebeszéltem magam arról, hogy őtis megbántsam. Erre ma írt.Pont, ma, amikor szörnyen ki vagyok borulva. Jött azzal, hogy a kis csicska. Hátköszönöm. Azt hittem, 30fölött már megérti, mit jelent nekem Ő. De nem.
....visszaolvasva a beszélgetéseinket, olyan, mintha féltékeny lenne Rá. Persze ez elég valószínűtlen, mert van barátnője, meghát mégiscsak 19év van köztünk, de egyre gyakrabban gondolkozom azon, hogy mégiscsak lehet, hogy ígyvan,b
ár már fogalmam sincs, hogy mivan, hogyvan, ki kivel van, ki kit szeret, stb....Csak azt tudom, hogy én szeretem Őt, és Ő nem szeret engem.
Pink-Lonely Girl. (L)
Jóéjt.Majdegyszer.^^
Szólj hozzá!
2011. szeptember 26. 14:16 - solya297

Menj vissza oda, ahová kívánlak.

Eljött a hétfő....mehet is vissza az anyjába:/

A nap azzal kezdődött, hogy közölte velem Rita, tudja, hogy pénteken bunkó voltam. Nafasza.Örüljön annak hogy nem küldtem vissza a kiscsajt az anyjába. Utána fizika, csakmert kurvára érdekel a hőtan.(Y) Föci, mert életem célja volt megtudni, melyik Dél-Kelet-Ázsiai országok mikor kezdtek el fejlődni.

És most egy végig unatkozott/depizett délután következik.Jólesz.!(Y)

Hangulat üti a 0-t, Ő megint depis. Fasza.Őis, Énis? Csak nem rájött, hogy én jobb lennék neki, és most szomorú amiatt, hogy "már nem érdekel"?! HaHaHa

Megnyugszom, és jövök, írok még egy kicsit néhány emberről.AddigisPápá.

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása