2011. december 04. 19:46 - solya297

Semmi értelme

Tegnap nagytakarítottam a szobámban. Eredetileg a szobám és a szívem volt az a két hely, ahol nagytakarítanom kellett volna.Na hát ebből az egyik sikerült is. Ma viszont ugyanolyan rendetlenség van a szobámban, mint tegnapb előtt volt- és mint a szívemben van. MI ÉRTELME VOLT HÁT A TEGNAPI EGÉSZ NAPOS MUNKÁNAK? Semmi.

El vagyok...fancsalodva. Úgy érzem magam, mint egy citrom, amit már félbevágtak, hogy kifacsarják a levét, de csak otthagyták a deszkén félbevágva. Megakadályozva azt, hogy normális életet éljen. (Tudom, hülyén hangzik az, hogy a citrom éli a saját, normális életét, de ennél jobb példát most nem találtam.) Olyan, mintha velem is ez történt volna. Mert ugyan felkelek minden reggel, és megpróbálok végigcsinálni minden egyes napot, felkészülve arra, hogy látni fogom; arra, hogy fájdalom fog érni; arra, hogy anyám üvölteni fog velem; és még egy sor ilyen dologra. Minden reggel reménykedem abban, hogy aznap fogok tudni egy kicsit szívből mosolyogni. Minden nap eldöntöm, hogy "ma nem fogok annyi sz*rt zabálni, mert szeretnék fogyni". Minden nap elhatározom, hogy "ma erős leszek, nem fogok sírni".És mégis minden nap zabálok egy csomó édességet, aztán sírok.

De hát kérdem én:

MI ÉRTELME VAN SEGÍTENI ANYÁMNAK? úgy is csak üvöltözik velem.

MI ÉRTELME VAN A MOSOLYGÁSNAK? úgyis tudják, hogy ki vagyok készülve.

MI ÉRTELME VAN A FOGYÓKÚRÁNAK? úgysem fogok kelleni soha, senkinek.

MI ÉRTELME VAN A TANULÁSNAK? fogalmam sincs, mit akarok kezdeni az életemmel. az is lehet, hogy nem fogom megélni a holnapot.

MI ÉRTELME VAN A BARÁTSÁGNAK? mindig akkor nincsenek velem a lányok, amikr a legnagyobb szükségem lenne rájuk.

MI ÉRTELME LENNE ANNAK, HOGY ELFELEJTEM ŐT? így legalább van egy biztos pont az életemben. Viszont...:

MI ÉRTELME VAN A SZERELEMNEK? úgyis csak fájdalmat okoz.

MI ÉRTELME VAN A BOLDOGSÁGNAK? két percig tart, aztán elmúlik, és csak a fájdalom meg az üresség marad belőle.

MI ÉRTELME VAN AZ ÁLMODOZÁSNAK? benne élni jó, de felébredni belőle iszonyatosan fáj.

MI ÉRTELME VAN FELKELNI MINDEN REGGEL? elég lenne csak egy nap felkelni. úgyis mindig ugyan az a napi program. suli, barátok->itthon, család, üvöltözés, bőgés.

MI ÉRTELME VAN AZ ÉLETEMNEK?????? semmi. senki nem venné észre azt, ha eltűnnék. senkinek nem hiányoznék...max az anyámnak, mert nem lenne, kit ugráltasson.

(ui.:üzenet a nagykésnek: " Drága nagykés! Szeretlek, imádlak, akarlak. A csukló voltam.)

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása