2012. március 13. 19:24 - solya297

Tiszta lap

Utálom, hogy hatosztályos gimibe járok! Eddig imádtam, de most utálom. Olvasgatom fb-n a régi évfolyamtársaim kiírásait, hallom innen-onnan, hogy ki hogy izgul a felvételi miatt, kérdezgeti mindenki, hogy ki kér talóképet, stb. Én is részt akarok benne venni. Tudom, hogy késő erre ráébredni, de benne akaork lenni. Felvételizni akarok egy isten háta mögötti iskolába, esélyt akarok kapni arra, hogy elmenjek innen a picsába, és egy új életet kezdjek. Barna nélkül. Kollégiumban akarok élni, heti 2-2,5 napot itthon tölteni, és egy normális, erős gimnáziumban tanulni, ahol vannak lehetőségeim. Új embereket megismerni, új barátokat szerezni, új dolgokat átélni, fiúkkal ismerkedni, sportolni, ÚJ, NORMÁLIS ÉLETET KEZDENI akarok.
Persze Rita maradjon meg, meg SZ.
Kérek egy tiszta lapot, hogy legyen mit befeketítsek. Csak most normálisan. Nem úgy, hogy mindenki arról beszél, hogy ki után ábrándozom, és hogy mindenki rajtam röhög. Úgy akarok élni, hogy tettszen is, amit látok. Új barátokkal új dolgokat átélni. Fiúkat akarok magam köré. Itt már úgyis ribancnak/kurvának tartanak.
Szükségem van egy tiszta lapra, csakhogy azt már itt nem fogom megkapni. Úgy érzem, többet és jobbat érdemlek annál, amit most kapok, de ez csak egy érzés marad. Mert nem olyan klikkbe tartozom, ahol elfogadható az, ha valaki tényleg menő, és mert a "tényleg menő"k közé akkor se fogadnának be, ha helyem lenne közöttük.
Mert egy körülhatárolt, hülye, nagyképű senki vagyok, aki többre vágyik annál, amilye van.
Szólj hozzá!
2012. március 12. 22:29 - solya297

Este hiszti, avagy beszéljünk tök feleslegesen tök lényegtelen dolgokról...:$

Utálom a ribancokat. BarnaHerceget beengedném, ha akarna jönni. Kopognia sem kéne.
Jaamúgy: Ms. Egyke kiborított, C zavar, Rita meg beteg. A körülményekhez képest tűrhető nap volt. Nagyszünet végén kb. 10percet SZ-el voltam; még mindig nem mondta el azt, amit csütörtökön megbeszéltünk, hogy kötelező elmondania.
Hűúűúűú,....félmeztelen BarnaHercegről fantáziálok Annyira helyes volt ma, hogy még a ritkaronda nadrágját is el tudtam neki nézni. Asszem. A ribancát már nem, de az más kérdéskör(?).
jaés.: nem tudom, miért ilyen libaf*szöld betűszínt választottam.nagyon nem tetszik, de nem fogom átállítani.
Szólj hozzá!
2012. március 12. 16:02 - solya297

03.12.

"Fáj olyat szeretni, kit nem érhetsz el, ki szinte azt se tudja, hogy létezel. Tudni, hogy nem kellettél neki, érezni, hogy más szeretheti, olyan aki el is érheti!"

(személyes megjegyzés az idézet írójához: Na nem mondod?!)

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása