2012. április 20. 22:03 - solya297

04.20.

A viszonzatlan szerelem a legkevésbé sem romantikus annak, aki átéli. Rengeteg felesleges és elvesztegetett érzelmi energiát jelent.~ (Sheila O`Flanagan)

Próbálkoztam egy kicsit átvariálni a sablonomat-nem jött össze. De rátaláltam erre az idézetre. Tetszik.Igaz. Mondjuk, én a második mondatot valahogy így mondanám: Rengeteg fájdalmat, valamint felesleges és elvesztegetett érzelmi energiát jelent.

Szólj hozzá!
2012. április 17. 17:31 - solya297

Szerencse

Megint szerencsésnek mondhatom magam, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...... Anya elment TESCOba, és én nem mentem vele. 5perce hívott, hogy BarnaHercegeméknek milyen rendszámú autójuk van, mert egy ilyet-és ilyet látott. Na, pont olyan van nekik is. Kellőképpen felhúztam magam, azt mondta, majd itthon elmeséli.Aztán közölte, hogy látta Barnámat, és kinyomta a telefont. Imádom az anyukámat.De tényleg...

Nem lenne kedve valakinek a nyakamba zúdítani egy jó nagy adag, és hosszú ideig kitartó, tényleges, jó szerencsét???!

Szólj hozzá!
2012. április 16. 19:31 - solya297

Szerencsedolog.....

Hmmm.... a mai napomra, (úgy, ahogy a hét következő napjaira), nem akarok komolyabbat írni. Így is balhéznak velem minden miatt,nem akarok még a heti bejegyzéseim miatt is hallgatni anyámtól.(mert újabban naponta nézegeti, és kommentálja szóban, hogy elég szomorú, hogy én ilyen vagyok.) Alig tud pár ember erről a menedékemről, mégis túl sok ez a pár ember...nem vagyok már itt biztonságban.(Bár, újabban már a baránőimmel folytatott beszélgetéseimben sem. Kedes Édesanyám úgy egy órája olvasta végig, mit beszélgetek SZ-el. Persze, ő csak ""véletlenül" felnyitotta az oldalt"...természetesen, amikor lebaszott, szó szerint idézett a beszélgetésből. Délelőtt, amikor Ritával beszéltem telón, a visszapillantótükörben vágta nekem a pofákat, meg kommentált, h mit kéne, és mit nem kéne mondanom. Köszönöm Anya, és is imádlak téged, és tényleg nincs szükségem magánéletre!!) Lehet, hogy keresek/költözök. Ez az egész még bizonytalan.

A hűtőnkben van egy nagy doboz Nutella. Fel tudnám falni az egészet.......persze, most vagyok tej-és zsírmentes diétán, a hányós-hasmenős vírusom miatt. Ilyen az én szerencsém.....Fuckyeah!!

(...hoogy én ez a bejegyzés miatt még mit fogok kapni a fejemre....na, nembaj, szaromle...:D :$)

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása