2012. június 17. 09:40 - solya297

Újrakezdés

Csak most a családom nélkül.Mert az még OK volt, hogy anyu néha szólt a bejegyzéseim miatt. De hogy már apám is, az sok. Igaz, hiányzik még egy-két ember, de nem várom meg, hogy teljes legyen a lista. Persze ők nem azt látják, amit én érzéseim szerint (jó, ez hülyén hangzik, de máshogy nem tudom megfogalmazni) leírok, hanem azt, hogy hülyeség, ami ide van írva.(Nembaj, megint csak egész kicsit vagyok darabokban. Örülnék, ha tudnám mi a baj....)

Na nembaj, újrakezdjük. Csak most épp a család nélkül. (remélem). Azt még nem tudom, hol-mikor-és hogy is lesz ez az újrakezdés....mindenesetre még jelentkezem.

Szólj hozzá!
2012. június 16. 17:03 - solya297

Életkisokos, by Kedves Apukám 1.

Szóval, az életed akkor fog valamit érni, ha:

1. Beszélsz valami idegen nyelvet legalább felsőfokon. (Ehhez persze egész nyaras nyelvi tábor kell, amit az iskola valószínűleg meg fog szervezni azért, mert Ő azt akarja, hogy ÉN menjek.)

2. Nyári munka. (nem baj, hogy hivatalosan még nem dolgozhatok, most egész nyáron azt hallgathatom, hogy miért nem...mert Ő ennyi idősen már itt meg itt volt.)

3. Egyetemre jársz. (De, hogy a család fizetni tudja )Államilag támogatottként kell bejutni. Ja, és persze valami nívós osztrák egyetemre járj, mert az úgy jó.

Egyenlőre ennyi, majd még jelentkezem

2 komment
süti beállítások módosítása