2012. augusztus 09. 00:19 - solya297

TVD

Újabban Vámpírnaplókat nézek. Keddenként megy a Prizma TV-n(22.00), és a Cool-on(23.00)is....a tegnapi(illetve a tegnap előtti..szóval a most keddi:D) részben volt egy olyan szép szám...ma(tegnap?)körülnéztem gyakorikérdéseken, és megvan! Ma(tegnap estétől) Vámpírnaplók maratont tartok, most nézem a 3.részt...és rájöttem valamire. Nekem nem Barna hiányzik. ÉRTED???????? NEM HIÁNYZIK!!!!!!!!!!!! ...illetve hát, nem Ő hiányzik..hanem az az érzés, hogy számíthassak valakire, bárhol, bármikor....az az érzés hiányzik, hogy szeressenek.

Én nem Barnába vagyok szerelmes. Hanem a szerelembe, amit valamiért rá vetítek ki. Arra a szerencsétlen hülye balf***ra. É szenvedek miatta majd' két éve...én hülye vagyok. DE NEM VAGYOK SZERELMES BARNÁBA!!!!!!! ÉRTED? legszívesebben sikítanék, és ugrálnék. Jó, hogy a laptopot úgy hozhattam be a szobámba, hogy nem maradok fent sokáig. Na nembaj, még egy rész belefér...simán!

NEM VAGYOK SZERELMES BARNÁBA, ÉS NEM IS HIÁNYZIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ui.: az este beszélgettem azzal a csajjal, akivel másfél éve összevesztünk, mert kibékültem Ritával. Remélem, most menni fog egyszerre mindkettőjükkel. Megpróbálok odafigyelni majd erre...de NEM VAGYOK SZERELMES BARNÁBA, ésésésB+!!!

Szólj hozzá!
2012. augusztus 06. 19:24 - solya297

Újrakezdeni

Szeretném-szeretném-szeretném!!!! Vagy, ha újrekezdeni nem is lehet...legalább had változtassam meg az életemet. (kérlek.please!)

Annyi minden változott, mégis minden ugyan olyan. Unom-unom-unom!!!! (nagyon.)

A kívánságlista kezd összeállni. Csakhogy a tételei sosem fognak teljesülni. És ebből: elég-elég-elég volt!!!! (baromira.)

De nem tudok mást kívánni. A jelenlegi életemből nem lehet semmit kihozni. Tudom-tudom-tudom!!!! (basszameg.)

...a felfogásomon kellene változtatni, és talán tudnék valamit kezdeni magammal. De nemmegy-nemmegy-nemmegy!!!! (segítség.)

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása