2013. április 13. 21:16 - solya297

Sikítás ON

Valaki adjon nekem egy gumiszobát!!!
 
Barna egyedülálló!!! Sikítani, és ugrálni szeretnék! Ez az az esemény, amire majdnem 2,5 éve várok, és most eljött, ittvan, és semmi nem tud letörni, tényleg egy gumiszobára lenne szükségem, pihe-puha labdákkal, hogy ugrálhassak, dobálhassak és sikíthassak, miközben táncolok, és énekelek, és jaaj!  Igen, tényleg belezúgtam, megint nagyon, de akkor is, egyedülálló!!! Az üldözési mániás énem már produkált érdekes dolgokat ugyan, de valahogy a fejemben levő folyamatos visítás és örömujjongás elnyomta a többi hangot  Emberek, én most nagyon boldog vagyok, szeptember és március 24. után április 13. lesz az a dátum, ami a fejembe fog vésődni, aztán meg majd az, ha összejövök vele én  Tényleg, tényleg kérek egy szobát, ahol ugrálhatok és sikíthatok; ez a hét életem (vagy legalábbis elmúlt 3évem) legszebb hete
 
SZ-el már beszéltünk enyhébb taktikát, de egy pár hetet ( na jó, max hármat) várni szeretnék, azért egy több, mint 2 éves kapcsolaton kell továbblépnie, de utána bedobom magam, teljes mell és vállszélességgel. 
És igen, tudom, hogy gondolnom kellene arra, hogy az esélyeim kb 0,5%-al nőttek (azaz most maximum olyan 1%esélyem lehet nála), illetve  nagyon nem valószínű, hogy azért szakítottak, mert halálosan belémzúgott ().
De nem, én ma ehhez túlzottan boldog vagyok, az adrenalinszintem az egekben, aludni nem tudom, hogyan és mikor fogok, végre hazatért az a boldogság, amire 3 éve vártam.
 
Mellesleg, megint ki kell emeljem RITA nevét, ő írt rám először, hogy láttam-e? Szóval tőle tudtam meg, és most is ő hallgatja a boldogságomat, és ő az, aki van akkora mázlista, hogy a jövőben is hallgathasson... RITA, NAGYON IMÁDLAK! (SZ, téged is)
Szólj hozzá!
2013. április 11. 17:38 - solya297

Megint

Ojeee...hello, Barna-korszak again! Nem, nem nem, ez nem olyan lesz.

Ténylegesen itt a tavasz, tombolnak a hormonok és az érzések, egóval vége mindennek, szóval kellett valaki, csak épp nem a megfelelő személyt találtam meg. A héten ráadásul kifejezetten sokat látom Barnát, ami nem kedvez az érzéseimnek- de hát annnnnyira jól néz ki ! Csak tudnám, miért nem találok már magamnak valakit, aki elérhető. (de ezt most nem folytatnám, nem akarok megint hiszti-rohamot kapni) Azt vettem észre, -azon kívül, hogy sokat látom-, hogy ő is rámnéz, ma mondjuk végig is nézett rajtam...bár, épeszű hím nem biztos, hogy kihagyta volna ma a dekoltázsomat, ami valljuk be, jól nézett ki ( éljen a melltartó, ami csak úgy tart, hogy a melleim a nyakamban!), és hát mellesleg, nálam a rózsaszín nadrág sem mindennapos viselet. De mindegy, legalább rámnézett, és végre nem láttam azt a jól ismert undorral kevert közönyt /szánalmat(?) az arcán. Szóval az a helyzet, hogy megérte ez a mai ruhatéma. Sőt, bevállalom az ennél kivágottabbat is (bár, akkor már nem biztos, hogy takarna valamit a felsőm), de akkor tőle is kérek viszonzást, mondjuk csók formájában?! 

Egyébként az izgalom ma a tetőfokára hágott, annyira nem történt semmi kimondottan említésre méltó, hogy az már fáj. Bár, így délután egész jól érzem magam, igazán ráfért már a hangulatomra ez a sunshine. Holnap Ritával délután, és akkor már tényleg nem lesz semmi baj.

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása