2013. június 05. 18:00 - solya297

Tudnék most hozni egy nagy-nagy "reménytelen szerelem idézermix"et, de minek? Offon vagyok.

"Mindenedet szeretném,
ha engednéd, hogy tegyem.
Herceg az álmaimban.
Egyedül te vagy nekem.

Elképzellek magamnak,
szerető, hű barátnak.
Tiszta lelkem vágyának,
szívem fénylő csillagának.

Téged kíván mindenem,

elvakít az érzelem. " Galiba♥ .........................................

Szólj hozzá!
2013. június 04. 19:48 - solya297

"és mi van akkor, ha mégsem ő neked az igazi?"

Fogalmam sincs, fogalmam sincs, ja istenem SZ, miért tetted fel ezt a kérdést… egyébként tök jogos. Merthogy soha a büdös életben nem érintkeztem vele (na jó, egyszer ráírtam, hát, a leghosszabb válasza 7 szó volt és 3 pont), nincs közös pontunk, én mégis nagyon szeretem.  Nagyon-nagyon-nagyon, és még annál is jobban. De nem érdekel, ennek most vége. Túllépek rajta, akkor is, ha abba belehalok. Mert tudom, hogy ez a kezdeményezek nála dolog nem fog bejönni. Itt a vége, fuss el véle. Itt a nyár, nemsoká megyünk Görögbe, ott összeszedek valami félistent, és nem fogok ilyen kis semmitérő magyar köcsög után sírni. Ma este tényleg utálom- ha nem is nagyon, egy kicsit biztos. Köszönöm, SZ.

 Egy beképzelt, nagyképű, tahó, bunkó, gyerekes, arrogáns, rossz ízlésű gyerek aki csak magával foglalkozik. Egy egocentrikus köcsög. Nem mellesleg nem érdekli más magán és a kosárlabdán kívül. Szeret másokról úgy beszélni mintha ő hibátlan lenne..
Pedig sztem sok hiba van benne is. Lenézi azokat akik nem abba a körbe tartoznak amibe ő..
Felsőbb rendűnek érzi magát.
sztem azért nem vesz észre téged sem mert csak a hülye picsák jönnek be neki akiket az nem baszott meg akinek nem volt mivel. De ez nem a te hibád!  Ez az ő hibája mert egy tuskó.. De akkora h kitenne egy egész erdőt! Egy faszkalap!

 

Szólj hozzá!
2013. június 03. 19:25 - solya297

Múlt

Kellett nekem visszaolvasnom az egós beszélgetéseket...kellett, persze. Most aztán rosszul vagyok.Igaz, hogy egy f*sz volt, igaz, hogy semmi mást nem akart "azon" kívül- de legalább foglalkozott velem.

A horoszkópom szerint azzal töltöm az estét, akit szeretek...SZ-el beszélgetek facebookon, az számít??

(egyébként a hajamat tépem, elegem van, besokkaltam teljesen)

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása