2014. március 11. 18:00 - solya297

spring

Tavasz van. Ha tavasz van, süt a nap, és meleg van. Ha süt a nap, és meleg van, boldog vagyok. Ebből következik, hogy a tavasz nálam a boldogság. És mivel ma eléggé tavasz van, ezért elég boldog is vagyok…na jó, ez túlzás.

Az elmúlt héten megint magamba zuhantam, nem is kicsit. Jelentéktelen 21-nek lenni nagyon rossz, pláne, ha még mandulagyulladásod is van mellé. Szóval, kedden kidőltem, és 3 napig fekve is maradtam, volt időm bőven minden baromságot végiggondolni… és ha én egyszer elkezdek agyalni, akkor jön Mr. Depresszió, meg a barátai: Sir Negativitás, és Kétségbeesés. És, ha hozzájuk még társul 40 oldalnyi matekfeladat, akkor közel kerülök ahhoz, hogy elkezdjem ásni a saját síromat.

De, végre meggyógyultam, és ma a nap is sütött, délután már bőrkabi sem kellett, és megint jó volt a kedvem. (jó, azt tegyük hozzá, hogy 2-3óra tömény hiszti után) Rájöttem, hogy nem vagyok csúnya, hogy el tudom érni az álmaimat, és igenis megnéznek a fiúk….röviden, és minden kacifánt nélkül, most minden megint jó, vagy legalábbis jobb, mint az elmúlt héten.

És, nézzük a márciusi célokat:

edzés, edzés, és edzés

idegbaj nélkül túlélni a vizsgákat, és jól teljesíteni

mosolyogni, boldognak, pozitívnak, magabiztosnak lenni

fogyókúra!

új hajszín

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása