2011. október 09. 08:48 - solya297

24 óra

Nos,a pénteki bejegyzést részben érvénytelenítenem kéne, azthiszem...ugyanis nem ment el.Tegnap este itt volt nála a barátnője. El akartam menni "sétálni", hogy megézhessem Őket(igen, fájdalmat akartam okozni magamnak), de nem engedtek el.

...24óra múlva láthatom*-* egyenlőre ezen pörgök, bár abszolút nincs kedvem semmihez, a tegnap esti hangulatmaradványok miatt.....ma házik, tanakrítás, stb.

Szépnapot.!^^

Wolf Kati-Vár a holnap (LL) ...várom a holnapot^^:$

2 komment
2011. október 07. 19:36 - solya297

Visszaszámlálás indul

Kb 2és fél óra.Ennyi ideje ment el innen.
Kb.53óra.Ennyi idő van még vissza, és elméletileg újra láthatom.
Kb 5 másodperc.Ennyi ideig láttam ma.
Nem tetszenek ezek a számok. Tulságosan hosszú/ túlságosan rövid időt fejeznek ki. Hiányzik.Már most. Akarom. Már megint. Szeretem.Még mindig.

Már most azokat a zenéket hallgatom, amiket olyan szombat este tájban szoktam elkezdeni nyomatni... (igaz, ehhez a "változatosság" kedvéért hozzátesz a családom is...)

A napról úgy röviden annyit, hogy SZ-el iszonyúan jókat nevettünk, ami igencsak feldobta a napomat, viszont Ritával tegnap összevesztünk(szólni mertem neki, hogy zavar, hogy nem figyel rám), és ma egy szót nem szólt hozzám...

Tegnap este pedig megállapítottam, hogy a legjobb barátom a 11éves plüsskutyám, és neki meséltem vagy fél órán keresztül.Azt hiszem, ez már beteges.

Szólj hozzá!
2011. október 05. 20:01 - solya297

Roncs.

Van két ember, aki szörnyen fontos nekem.Persze, több embert is szeretek, de az ő ölelésük, figyelmük, és lényük az, ami (és nem is kimondottan idézőjelesen) életben tart. Gondolom, már rájöttetek, hogy az egyik ember Rita. A másik neve most maradjon titokban, őt csak "SZ"-ként fogom emlegetni. Röviden róla csak annyit szeretnék elmondani, hogy osztályársa Neki, és elég sokat vagyok mostanába szomorú miatta. Ma Ritával beszélgettünk, mikor SZ odakiabált nekem, hogy "Bocsi, most sietnem kell órára, majd beszélünk". Jó, oké, persze, mondtam én, annak ellenére, hogy teli volt könnyel mind a két szemem. Aztán Rita elment, én meg vártam. Vártam SZ-re, és vártam Rá. Ő elment, a barátnőm sehol.Vártam még, ráértem, és az utolsó "óránk" közös lett volna. Aztán lementem a terembe, ahol két másik barátnőm várt, ők is keresték SZ-t, kérdezték tőlem, hogy hol van( tudniillik, egy nyári kirándulás óta nagyon-nagyon jóban lett a két csaj Sz-el), mondtam, hogy nem tudom, stb. Aztán kiderült, hogy a Drága elkéredzkedett "óráról", mondván, hogy plakátot csinál. Jóoké, köszönöm szépen.Egy óránk lenne, mikor többé-kevésbé együtt vagyunk, és tudunk beszélgetni, erre arról is vagy ellóg, vagy elkéredzkedik, ha meg ottvan, akkor az egyik barátnőmmel( hívjuk "G"-nek), hülyéskedik, rám meg sz*rik nagyívbe....ma meg az a nagyon nagy sietése órára abból állt, hogy beszélgetett még vagy 10percet egy csajjal, akit -tudtommal-utál. ...AKKOR IRÁNTAM MIT IS ÉREZHET????!

Szóval igen, ez volt ma.....tudom, hogy ennyire részletesen nem szoktam írni( sőt történeteket sem) de ezt muszály volt. Egyszerűen roncs vagyok érzelmileg. A problémám az tök megszokott...: figyelemhiány LB-k és család részéről, reménytelen szerelem, állandó csicskáztatás itthon...mindez megfűszerezve mindennapos üvöltözéssel és baszogatással...elegem van....

Mit csináljak, hogy egy kicsit rendbejöjjek? Van tippetek?! (Ha igen, légyszi írjátok meg, mert nagyon nem bírom már ezt az egészet.....)

Szólj hozzá!
2011. október 04. 17:46 - solya297

Érzelemkitörés.

Mindennap többször megnézem az adatlapod,miközben rettegek,hogy esetleg írtál más lánynak is.Igen,mindennap végignézem a képeidet,miközben azon mosolygok,hogy mennyire tökéletes vagy úgy,ahogy vagy.Vannak olyan napok,amikor megbántasz,és megpróbálom elhitetni magammal,hogy nem kellesz nekem.Viszont vannak olyan napok is,amikor ha rád gondolok,szívem összeszorul,lábaim elkezdenek remegni,önkéntelenül elmosolyodok,szemeim elkezdenek csillogni,és ha bárki megkérdezné,hogy mit érzek irántad,csak annyit tudnék mondani:Mindennél jobban szeretem Őt!....♥

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása