2011. december 18. 18:22 - solya297

Vers.

"Focipálya a lelkem,
Labda a szívem.
Két fiú játszik vele,
Eldőlne a verseny,
De leszól az Isten:
Hé, vége a meccsnek,
Az eredmény:
Barna-Szőke 2:1"

Ez most úgy jött. Igazából "antifocis" vagyok, és egyik fiú sem focista. És azt sem tudom, hogy Barna-Szőke miért épp 2:1. SzőkeHerceg kevésbé tűnik unalmasnak, mint Barna.

Szólj hozzá!
2011. december 18. 18:16 - solya297

Igazságtalanság

Nem tudom, mit érzek. Pénteken volt közös óránk Barnával, és (nem tudom mennyire, de nagyon), de visszaestem bele. Egész hétvégén azon gondolkoztam, hogy nekem melyik srác kell, és már a saját gondolataimtól kapok frászt. Ahányszor arra gondolok, milyen lenne SzőkeHerceggel járni, valahogy mindig a képbe jön Barna; viszont ahányszor arra gondolok, hogy Barnával...akkor mindig ottvan Szőke is...Mi van velem? Miért nem tudok dönteni? Egyszer már éreztem ilyet...egy évvel ezelőtt. Ugyanígy két srác volt, (az egyik a jelenlegi?! BarneHerceg), a másik pedig egy szőke srác. Az akkori szőkével összejöhettem volna, ha nincs Barna. Most jött egy srác( SzőkeHerceg), és kezdtem azt érezni, hogy el tudom felejteni Barnát..., de nem, mert ott fent imádnak velem kicsesznide miért csak velem? Ez igazságtalanság

Kezdek azon gondolkozni, hogy valódi-e az az érzés, amit BarnaHerceg iránt táplálok(hogy egy érzés hogy lehet mű azt "nem tudom...de tudom").

Segítsetek, hogy tudnám eldönteni, hogy melyik fiút szeretem igazán?

Szólj hozzá!
2011. december 15. 18:15 - solya297

Harc

"Sokszor előfordult már életemben, hogy tehetetlennek éreztem magam. Ez talán a legkínzóbb érzés, amit átélhetünk: a tanácstalan, cselekvésképtelen harag. A katonát harc közben ért vágás fájdalma nem mérhető ahhoz a kínhoz, melyet a fogoly érez, ha korbácsütés éri. Még ha nem is sérti fel a testét, a lelkébe belehasít." (Robert Anthony Salvatore)

Szólj hozzá!
2011. december 15. 17:46 - solya297

Harcok

Nos, ma voltam suliba. Nagyon semmi nem történt-már ami úgy iskolai ügy. Azonban "visszaestem" Barnahercegbe-hogy csak egy picit-e, azt nem tudom..."helyes de nem helyes". SzőkeHercegre azt mondta Rita, hogy nem helyes, mert nem emberfeje van, és még Barnaherceg feje is emberibb, mint az övé. KöszönömDrágám(LL)

Nem tudom, mit érzek, kit szeretek-egyenlőre harcolok magammal-a szívemmel- azért, hogy ne szeressem Barnát. Utána majd jön az, hogy Szőkét se. Mondjuk ez el lesz picit "órálva"(a napolva után szabadon), mert kémiát kell pótolnom. Fuh

Szólj hozzá!
2011. december 14. 15:18 - solya297

Odaát dúl a láv

Amin jót röhögtem: Ma még nem néztem meg se Barnaherceg, se a Ribije adatlapját,(sőt, SzőkeHercegét is csak egyszer!) viszont miközben kerestem vkit, véletlenül lenyomtam az "A" betűt, és a rendszer felajánlotta a Csajt. Namost a neve....'... ...né ...' Tudom, hülyén hangzik, de a nevét nem szeretném leírni Ráadásul már nem csak kapcsolatban vannak, hanem házastársak. Sok boldogságot nekik x"DDDDDDD

Namindegy. Szép napot

Szólj hozzá!
2011. december 12. 17:14 - solya297

Mire jó az arcüreggyulladás...

Szerda délutánig van időm átgondolni a dolgaimat. Csütörtökön viszont vissza kell vágódnom az életbe.

Naszóval, már vagy egy hete rosszul érzem magam, ma elmentünk orvoshoz (anyum már pénteken mondta, hogy elvisz, csak akkor nem akartam menni…), kezdődő arcüreggyuszim van, szerdáig kaptam „szabit”. Nem kimondottan örülök neki, a csajok már most hiányoznak, de hát ez van.

És ha már ez van, akkor kihasználom egy kicsit az időmet arra, hogy gondolkozzam, és döntéseket hozzak meg. Az első két döntés már megszületett-megvalósulni még…hááát…

Szóval eldöntöttem, hogy nem vagyok szerelmes se Barnahercegbe(=az a srác, akiről az elejétől kezdve írok), se Szőkehercegbe. Barnát már pénteken eldöntöttem; Szőkét csak ma, mert nem akarok még egy ilyen belezúgok-megőrülökérte-őazéletem-depressziósvagyok-bőgökegysort-stb dolgot. Inkább összeszedem magam, kitalálok valamit, és megpróbálok valamit a srácnál. Igaz, „kicsit” cinkes az ügy, mert jóformán nincs is közös ismerősünk-osztálytársait ismerem látásból, meg elméletileg ő ismeri az egyik osztálytársamat, de egyrészt nem tudom, mennyire vannak jóba (sztem csak inkább látásból ismerik egymást), másrészt meg nem bízom annyira a csajban, hogy elmondjam neki…de hát majd csak lesz valami. Reménykedek, és próbálok belőle kiszeretni. Barnahercegről meg törölgetem a képeket, már csak 14van róla a telefonomon, és alig pár a gépen (ez azért haladás. Eredetileg több, mint 100volt).

Szóval és röviden ez van felém.

Puszinyuszii:D

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása