2012. február 10. 20:41 - solya297

Ribanc

Elegem van. Az egyik elveszi az egyik LBmet, a másik meg a másikat. De az egyik legalább nem szól hozzám. A másik az állandóan visít. Ma lekurváztam, meg se hallotta a saját hangjától. Bár, lehet, hogy az agya miatt nem fogta fel…Picit sötét, de hát gazdag szülők egyszem lánya…”Várj, felhívom anyát, megkérdezem mit akarok csinálni!!!”
A másikat szerencsére nem ismerem…bár az már ránézésre is….elvette tőlem SZ-t. Gyűlölöm.
Szeretnék szeretni, de nem megy. Már senkit nem tudok úgy, igazán. Csak Őket. Illetve nem. Már bennük is hibákat látok. Mindenkiben a hibákat látom. Magamban is, de magamat mindig is utáltam, szóval ez az érzés nem újdonság.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
És még G is nyafog. Van egy srác...karácsonykor lesmárolta, azóta hülyíti. G meg kivan, de nem fogja fel, hogy a srác csak játszik vele. Mostis nyávog.Faszom kivan.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldogszomorudal.blog.hu/api/trackback/id/tr916013328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása