2012. szeptember 01. 17:27 - solya297

NEM

Nem, az nem lehet. Nem szerethetem azt a pasit. A nevén kívül semmit nem tudok róla. Ja, de a korát, ami hát hm. NEM, NEM, NEM. Csak az hiányzik, hogy szeressenek, hogy fontos legyek valakinek. Készül a kívánságlista. Álmaim listája. Csak...kiábrándító úgy leírni valamit, hogy tudod, soha nem kerülhet mellé pipa. Még a viszafogottabb verzió mellé se nagyon...nemhogy ez mellé! Hülyeség. Engem Ő fog megtanítani lovagolni (perverzebbek és önmagam kedvéért, lovon lovagolni). Jajaja. egy profi díjugrató lesz a tanárom, és vele fogok versenyekre járni. Jövő ilyenkorra meg már országos bajnok leszek. hahaha. emlegessük talán "Mester" címszó alatt.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://boldogszomorudal.blog.hu/api/trackback/id/tr756013226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tupturup 2012.10.09. 15:17:59

Jajj nyugiiii mááár..!!!! NE OMOLJ SZÉÉÉT! Szeresd a pasit szeresd.....~ Lehet egy kérdésem ez nem a pasis ügy .. hanem a blogról szól:) Megtudnád csinálni nekem a blogomat ?:) A háttért...mert az enyém sima..és szeretném szinesebbé tenni..és az egész háttéra egy képet rakni..Előre is köszi..! :)

Lola.^^ 2012.10.09. 19:26:32

De nem akarom szeretni...:$:D A hátteres: írj egy üzit, és megbeszéljük!;)
süti beállítások módosítása