2012. szeptember 03. 18:09 - solya297

S.O.S!!!!

Nem tudom, mit csináljak....a matekdolognál tartok(még mindig). És még mindig nem tudom, mit csináljak. Szóval: van két matekcsoport.

Az egyik az emelt, heti 5órával. A tanáruk enyhén alkoholista, állandóan üvölt;és nem is tanít jól; azt mondják, nem bírnám; abba a csoportba jár Rita, de ő azt mondta, ha át is megyek, nem ülhetek mellé, mert figyelni akar; mással pedig nem vagyok jóba a csoportból.
A másik a "sima", heti 3órával. A tanár eddig csak éneket tanított az osztályunknak, állítólag nem tud jól tanítani(egyik ismerősöm szerint nem lehet mellette leérettségizni. de ha tényleg annyira rossz lenne, nem tanít(hat)na, nem?!); fegyelmet egyáltalán nem tud tartani; ebbe a csoportban voltam eddig, ide jár G, és C, ergo van ki mellé ülnöm, ha minden kötél szakad, max.ülök egyedül; ebben a csoportban vannak emberek, akikkel viszonylag jóban vagyok.

Apám közölte, hogy ne merjek a heti 3órás csoportra gondolni. Szerinte a heti 5órás csoportban mindenképpen többet tanulnék(egyébként a tananyag ugyan az...). Anya azt mondja, hogy ő is jobban örülne a heti 5órás csoportnak.

SEGÍTSETEK NEKEM!!!! mit csináljak????

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldogszomorudal.blog.hu/api/trackback/id/tr746013224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása