2012. január 14. 12:35 - solya297

Hajj...

Nem kellene ezt éreznem. Úgy 25 órája nem láttam Barnát, és kezdek megőrülni.(Más kérdés, hogy lehetek-e annál őrültebb, mint ami most vagyok?!...) Este, amikor lefeküdtem, azt fantáziálgattam, hogy ott van mellettem, és átölel és.... Ez az érzés szerintem már beteges. Annyira szükségem van rá-illetve nem is rá, hanem csak valakire, aki szeret (aki vagy Ő, vagy Szőke-igen, két nap láttam, és megint kell(?) Ő is...) Hajjajajj.

Szólj hozzá!
2012. január 12. 21:56 - solya297

Érzés

Mostanában sokat gondolok rád, talán többet, mint kellene. Mindig eszembe jut, hogy mi lett volna ha.…Mi lett volna ha???! Ha akkor odajössz hozzám..ha nem vagy makacs, ha nem jössz össze egy másik lánnyal... Sokat gondolok rád... De a múlton már kár rágódni, ami megtörtént az megtörtént, nem tudjuk visszacsinálni. Ha megtehetném, lehet, hogy megtenném. De bele szeretnék látni a te fejedbe is, hogy te megtennéd-e. Elgondolkodtat az a "ha..."

Szólj hozzá!
2012. január 12. 21:52 - solya297

Hmm

Na hát azok a veszekedések, amiket tegnap beiktattam a hetembe, elmaradnak. Nem is beszéltünk ma Ritával. Most viszont a "régi"(szeptemberi, októberi) beszélgetéseinket olvasom, éés...vicces. Na jó, annyira nem, mint az SZ-esek, mert vele szinte sose lelkizünk 3mondatnál többet-vele nincs is rá szükségem, mert személyiségéből adódóan állandóan nevetünk. Apropó SZ. Ma is iszonyat jót nevettünk.
Hiányzik a nyár. Annyit hülyéskedtünk az egyik másik legjobb barátnőmmel(G.). A legkisebb, legjelentéktelenebb dolgokon szakadni tudtunk, most meg....nevetek(nevetünk) egy csomót. De ez már annyira más.

Szólj hozzá!
2012. január 11. 19:35 - solya297

...

"Összeomolhatsz, panaszkodhatsz, sajnálhatod magad évekig,de egyet jegyezz meg,ez a te életed, most zajlik és könyörtelenül múlik egyfolytában. Éveket pazarolsz olyan dologra, amitől még szarul is érzed magad. Mert az idő nem áll meg a kedvedért, nem várja meg, míg talpra állsz. Minél hamarabb lépsz túl rajta, annál több időd marad, hogy egy olyat találj aki megérdemel téged."

2 komment
2012. január 11. 18:08 - solya297

Yeah! (N)

Ohjeohjee. Holnap meghalok. Jön Rita suliba(ezzel még nincs is probléma).Csakhogy kedden kicsit oltogattam a másik(???) legjobb barátnőjét, az meg nekiállt panaszkodni rám, hogy bunkó vagyok. Azt vettem észre magamon, hogy kevésbé vagyok hisztis, és kevésbe "ugrálok", a BarnaHerceges dolgokon, ha nincs Rita. A hétre kismillió veszekedés(Ritával) beiktatva. Nem örülök neki, de érzem, hogy ez lesz.
Ááá, de úgy várom már....rég veszekedtem az a bizonyos csaj miatt Ritával. (Úúgy kb. 1,5órája, fb-n.) Ja, és holnaaap*-* látni fogom SzőkeHerceget*-* Wááááá:D (Tudom, hogy teljesen visszaestem Barnába, és Szőkére már napok óta nem gondolok, de annyira feldobott az a tény, hogy holnap látni fogom:$$) Hujujujjj:$:D
Ja igen, a ma...annyira jót baromkodtunk SZ-el. ^^:D
Szólj hozzá!
2012. január 10. 20:52 - solya297

Ezmiez? :l

Fogalmam sincs mi van velem. Elegem van mindenből-és majdnem mindenkiből:l-mégis minden áldott nap várom a holnapot. Szeretnék elüldözni magam körül mindenkit-de mégis azt akarom, hogy legyenek körülöttem. (Főként az 2-3ember, akire feltétlenül szükségem van.) Titkolni szeretném az érzéseim, és ma mégis derékból fordultam Barna után.(Nem volt feltűnő: Beszélgetünk 5en-akarom mondani 2en beszélnek, és 10en hallgatjuk- , elmegy mellettünk Barna, én meg kifordulok a körből, és utána nézek:l)Persze ezek után magamat szidom fél délután, hogy hogy lehettem ilyen hülye... Szeretném nem szeretni:$

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása