2012. szeptember 15. 10:08 - solya297

Hideg-esős reggel

Egy hete még azon agyaltam, hogy melyik rövidnadrágomat vegyem fel ma. Egy városi rendezvényre megyek, segítőnek, az érettségihez kell a 60óra közmunka, neki kell állni. Na, hát ma már azon agyalok, hogy a bőrkabátomat vegyem-e fel, vagy a télit, csizmát-e, vagy ne csizmát. Az eső kb 10perce állt el, egyébként úgy 5-6óra óta zuhogott. Hideg van, szürke az ég, és már a takaró alatt fáztam. Egyébként valahol az isten háta mögött leszünk, Ritával, meg még két sráccal az osztályból, ki tudja meddig. Tökjóó! Ja, mondtam már, hogy Barnára szinte alig gondolok? Nem keresem a szememmel(na jó, de igen, néha); jót tett, hogy felrakták az osztályukat a másodikra, így ritkábban látom(sőt, szinte alig), az érzéseim meg 90-95%ban megszűntek. Már-már majdnem happy van, de valami mindig közbejön. Család, Rita, G vagy valami bármi. Most épp az időjárás; a nap után meg a fel/megfázás, megérzéseim szerint. Hangulatjavítóként most csinálok magamnak 1-2szendvicset, aztán bevágódok a forró zuhany alá...Utána meg ki, a hideg, szürke, borongós világba. Nem szeretem az őszt, nagyon nem, főleg akkor amikor ilyen ronda. Miért nem tud sütni a nap? A levelek szépen lehullanak, vörösen-sárgán és barnán, és nem fonnyadt, zöld trutyiként másznak le a fáról.
Akkor, talán álljunk neki a napnak(ráadásul megfűszereztük egy kis izomlázzal is-éljen az új tesitanár, aki hát, jófej, szóval bírom, de a csütörtöki délutáni másfél órás röpitől olyan izomláz van a karjaimban, hogy az mesés. A combomat már nem érzem, az két hete fáj az izomláztól).
Szóval, puszi mindenkinek, szurkoljatok, hogy ne fagyjak meg....:D
Szólj hozzá!
2012. szeptember 10. 20:11 - solya297

Szülinap

Egyenlőre csak blog-szülinap, de nemsokára én is ünnepelek. Vén p*csa leszek...kerek 19nap múlva. Huhu, dejó! Semmi sem fog változni.Na, puff.

Kerek 19nap múlva lesz egy verseny, ott, ahol aug.20án voltam(minden évben ellátogatok anyu barátnőjéhez, és lovasnapokra megyek vele-ez nálunk már-már hagyomány). Na, szóval most is lesz ott verseny. De hát természetes, hogy nélkülem, elvégre mégiscsak szülinapom lesz akkor. Rita azt mondta, kérjem azt, hogy hadd menjek el. Végülis logikus, csak hát na, mi meg is szoktuk ünnepelni családilag (nagyszülők, keresztanyum.....) az ilyen dolgokat, az meg enyhe megérzésem szerint 30-án lesz, a szülinapom 29-én, a verseny 29-30án. Anyu barátnője is el szokott jönni, szerintem ez idén 28-án lesz., szóval verseny kilőve. Mondtam már, hogy nem lehetek szerelmes??? Könyörgöm, annnyival idősebb nálam!!!! És, nem is ismerem, meg stb, stb. Csak a szerelem/szeretet érzésére van szükségem. Az meg mindjárt meglesz, mert megfojtom az öcsémet. Sálálálálálálá.......így lehetetlen írni. Telefonról meg nem adja vissza az érzést. Szeretném leírni ezt a dolgot, a Mesterről (egyszer már megemlítettem, hogy ha emlegetem, az így fog megtörténni...) de lehetetlen. Ilyen körülmények között nem tudom. Pedig szükségem lenne arra, hogy megint kiírjam azt a valamit, ami bánt; amiről megint nem tudom, mi is az pontosan. Illetve hát sejtem, de ezt leírni nem egy rövid dolog lenne.

Légyszi-légszi, hadd fojtsak meg valakit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(az a valaki legyen úgy kb a családom.)

igen, tudom, hogy ez zavaros annak, aki olvas, de higyjétek el, én sem tudom, minek is indult ez, és mivé fejlődik. Jól vagyok én, amikor a suliban vagyok. Itthon már kevésbé, de ez senkit nem zavar...

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása