2012. február 02. 22:22 - solya297

Én...

Az a fajta lány vagyok, aki szerelmes lesz olyan srácokba, akiket alig ismer. Akinek szerelmes dalok hallgatása közben az Ő arca jelenik meg. Aki figyeli bármerre is megy. Az a fajta lány, aki nem jut könnyen túl a dolgokon. Aki magát marcangolja amikor valaki nem szereti viszont. Aki álomba sírja magát, mert nem érzi magát elég jónak.De ugyanakkor én az a fajta lány is vagyok, aki erős. Aki kisírja igaz a szemeit, de megtiltja magának, hogy másnap reggel újra hulljanak. Aki rock dalt hallgat és teli torokból énekli, mert ehhez van kedve. Az vagyok, aki soha nem lesz más, csak is önmaga. Én ilyen fajta lány vagyok.

Szólj hozzá!
2012. február 02. 22:16 - solya297

.!

A szerelem olyan, mint a kábítószer. Először eufóriába esel, és teljesen átadod magad az érzésnek. Aztán másnap többet akarsz. Még nem váltál függővé, de annyira jólesett az az érzés, hogy azt hiszed, ura tudsz maradni a helyzetnek. Ha két percre eszedbe jut a szeretett lény, hát három órára elfelejted. De aztán szép lassan rászoksz, és teljesen függővé válsz. Ekkor már három óráig gondolsz Rá, és csak két percre tudod elfelejteni. Ha nincs a közeledben, ugyanolyan rosszul érzed magad, mint a drogos, aki nem kapta meg az adagját. És ahogy a drogos képes lopni és megalázni magát, hogy megkapja, amire szüksége van, Te is bármit hajlandó volnál megtenni a szerelmedért.

Szólj hozzá!
2012. január 30. 21:26 - solya297

Üzenet

- Neked csak az számít, hogy Én. Én. Én. Tudod mit? Most én jövök. Úgyhogy fogd be, és figyelj rám! Undok vagy velem, sértegetsz, és lefitymálod, bármit is teszek, és mindig leszúrsz engem, vagy kiszúrsz velem.
- Tényleg? Hogyha ilyen rossz vagyok hozzád, akkor miért jössz mindig vissza?
- Mert ilyen egy barát, hogy mindig mindent megbocsát.

Szólj hozzá!
2012. január 30. 16:15 - solya297

Címnélkül. (Ennek mi lehetne a címe?!)

SZ mindig -mindig, amikor beszélünk-azaz mindig, amikor ráírok-azaz egyre ritkábban- azt mondja hogy szeret. De ha suliban vagyunk…tudja, hogy ott vagyok a termük előtt, de nem jön ki hozzám. Ha beszélgetünk, és odajön az egyik barátnője(általában fél perccel utána), rögtön ott vagyok hagyva -már ha odajön hozzám, és nem az van, hogy bocsi sietnem kell.
Nem bírom már tovább! Beszélni akarok vele erről, de nem merek-akarok. Kb. pont egy éve vesztünk össze kb ugyanezen a problémán. Könnyebb lenne elmondanom neki, ha lenne valaki, akiről biztosan tudom, hogy bárhol-bármikor mellettem áll, megvéd, ésatöbbi, illetve bármikor hozzábújhatok és számíthatok rá. BarnaHerceg kell. Esetleg Szőke. Leginkább mindakettő. Mind a kettő, de mégis egyik sem. Azt érzem, hogy igazán senki sem szeret, és nincs egy olyan ember sem, aki tényleg mellettem áll.
Beszélnem kell SZ-el. Tudom. Csak…nem akarok vele összeveszni, mert Rá tényleg szükségem van. Csúnya vagyok, de ha úgy vesszük- már pedig úgy vesszük, mert máshogy nem lehet - BarnaHerceg miatt is szükségem van rá. Ő az egyetlen ember, akit –valamennyire- (annyira kiábrándító leírni azt, hogy az egyik legjobb-???!- barátnődet –hát, elvileg az…- csak valamennyire ismered) ismerek, és valamelyest a közelében van, és –ha csak néha-néha (ebben a tanévben igencsak néha-néha…)- szolgáltat róla valamennyi infót.
Mi ez az érzés? Egyre kevésbé tudok bízni, de egyre inkább szükségem van olyanokra, akik velem-mellettem vannak.
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása