2013. április 24. 15:57 - solya297

Egyedül, again

Egyedül maradtam. Megint. Legszívesebben leírnám, hogy utálom azt az utolsó kétszínű, elkényeztetett szőke ribancot. Leírom, kimondom, így van.

Hogy lehet ilyen?  Tudja jól, hogy nekem miért, és mennyire lenne fontos. Azt mondja, jön velem. Utána közli, hogy tanul, de azért facebookon beszélhetünk. De én számíthatok rá, még mindig fontos vagyok neki, és ha hívom, jön velem. Tudod mit? Baszd meg.  Ha ennyire egy szánalmas dög vagy, hogy azt nem mondod ki, hogy nem akarsz, mert nincs kedved hozzám, akkor baszd meg. Mert egyértelmű, hogy azért nem jössz. Csak akkor nem tudom, miért mondod azt, hogy számíthatok rád.

Persze, te boldog vagy, megértem. Legyél is az. De velem nem jópofizz többet, most elegem van belőled. Egy utolsó, kétszínű dög vagy.

Szólj hozzá!
2013. április 22. 17:40 - solya297

Galiba 1.0

Nos, lassan kezdetét veszi a Galiba-terv, ideje lenne elkészíteni, hogy legalább körvonalaiban lássam. (Hogy ki is az a Galiba, arról majd később ejtek pár szót.)

Először is, ugye a fogyókúra 2.0-val kellene megvalósítani a 10 kg leadásáról szőtt álmaimat, de ez egy nem rövid távú program, szóval nem várom meg a végét. Tehát, a Galiba-terv 1.0 keretein belül először is kellene keresni egy potenciális közös ismerőst, aki segíthetne a továbbhaladásban; de tudván, hogy nincs olyan ember, aki engem is, Galibát is ismeri, ezt a pontot is kihagyjuk. Kezdetek kezdetén kellene valaki, aki nem engedné, hogy feladjam, azaz el kellene mondani C-nek. Ő talán rohangálna is többé-kevésbé velem. Azután, többet kellene látnom, azaz (egyenlőre) fizikálisan kellene a közelébe jutnom. Ez a pont egészen meg is valósítható, nemes egyszerűséggel rá kell vennem Ritát arra, hogy korábban menjen órákra. (Ja, és el kell viselnem, ami a mai nap után nem egyszerű feladat, de erről majd később, egy másik bejegyzésben.) Ezek után, valamilyen csoda folytán tényleg a közelében kellene lennem, hogy elkezdődjön a második (harmadik?) fázis, a flörtölés – köszönés, mosoly, szemezés-(legalábbis Rita szerint ezt kellene csinálnom). Utána jöhetne a párszavas beszélgetés, az együtt töltött minimális idő, ami szépen lassan kinövi magát ismerkedéssé és randivá. Hja, ha ez ilyen szép és egyszerű lenne… L
Nem túlbonyolítva tehát, az ismerkedést vázoljuk kulcsszavas vázlatban, határidőkkel.
  1. C- legkésőbb 04.26.
  2. Többet lásson-04.29-től
  3. „Flört”- egyenlőre ez 05. 06-től

Kicsit szoros, kicsit nagyon tervszerű, de magamat ismerve, még jövő ilyenkor is a babérjaimon fogok ülni- szóval ezt a tervet most elküldjük Ritának, és lehetőleg SZ-nek is. Nem mondom, hogy nem fogok rajta változtatni, de ideje tennem valamit az álmaimért. (Lovaglás program 1.0 még sajnos nem indult el, sőt, háttérbe is szorult elég rendesen, de nyáron majd az is….Galiba-tervben addigra szeretnék jó mélyre jutni, hogy szeptembertől már több lehessen, mint barátság a dolog-na jó, ehhez ő is kell(ene).

És, hogy ki is Galiba? 18, F, barna haj, barna szem, sportos alkat (huhuu, azok a karok*-*), kosárlabda.

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása