2014. február 16. 19:53 - solya297

Why?Warum?Perché? meg az összes többi nyelven

Miért??? de tényleg, miért talál meg minden hülye? Illetve, ő most nem is hülye, egész tűrhetően lehet vele kommunikálni, csak épp ronda...de, tetszem neki. Hát kössz. Miért mindig az ilyenek, és miért nem ő vagy ő vagy ő? Ja, nyílik a világ (gyorsan lekopogom: kop-kop-kop), van egy pár kiszemelt, Galiba helyett, de persze ők nem találnak meg, csak az ilyen        k  ????

whywhywhywhywhywhy??????! 

Szólj hozzá!
2014. február 12. 15:34 - solya297

Váratlan

Még mindig nem tértem magamhoz az ámulatból. KÖSZÖNT. Na, nem valamelyik srác, aki tetszik, hanem az, akivel hétvégén ittam. Ez két okból is meglepő, egyrészt azért, mert C-re hajtott, másrészt meg, Galiba haverja.....nem merek reménykedni abban, hogy többször is elő fo fordulni, mert akkor úgysem, de azért mégiscsak...

Szólj hozzá!
2014. február 11. 14:55 - solya297

Vissza a fényre

Ha van szó, ami az elmúlt pár hetemet jellemzi, akkor az az, hogy elveszett. Legszívesebben mást sem csináltam volna azon kívül, hogy azt üvöltöm: elvesztem. (persze ezt nem tettem) Hogy igazából mi volt a baj, még mindig nem tudom. (ő,ő,ő,és őőőőő.......). De a szombati buli valahogy megváltoztatott, hétfőn úgy keltem fel, hogy nem kell!nem szeretem, és ennyi. És így van, visszatértem. Nyílik a világ, vannak helyes fiúk (nem is egy, csak eddig valahogy nem vettem őket észre). Végre van kedvem felkelni, mosolyogni, tanulni, és egyáltalán, csak úgy élni.

"Nem számít, mit gondol rólad a világ: állj be a fénybe, és élvezd a ragyogást."

/A. J. Christian/

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása