2012. március 11. 16:00 - solya297

03.11.

SÍRSZ; mert nagyon fáj ami történt,
VÁRSZ; hogy visszatérjen akiért megtörtél..
FEKSZEL; párnák között könnyekkel,
ALSZOL; magány közt a sötétben.
ÁLMODSZ; arról, hogy majd visszatér,
KELSZ; úgy hogy még mindig egyedül élsz.
REMÉNYKEDSZ; hogy legalább még látod egyszer,
CSALÓDSZ; mert álmodoznod nélküle kell.
ÉLSZ; úgy hogy már nem szeret,
HALSZ; mert úgy érzed jobb lesz így neked.

Szólj hozzá!
2012. március 10. 20:40 - solya297

03.10.

Mosolyogsz.-de nem rám.
Bókolsz.-de nem nekem.
Ölelsz.-de nem engem.
Mondd csak,miben más az a másik lány,mint én?

1 komment
2012. március 07. 21:43 - solya297

Valószínűleg túlreagált...

Nos, amit most írok, azt igazából nem most írom. A következő kis gondolatok, töredékek a suliban keletkeztek, különböző időpontokban (de persze ma), és különböző problémákat mutatnak be. Persze valószínűleg az összes csak hiszti, és ismerve magamat (valamint végiggondolva őket) túl van értékelve ez az egész, de akkor is szeretném megosztani.

Cink
Még el sem kezdődött a nap, de már elegem van. (7.44)
+1óra
Még mindig sok a mai napból, de már kevesebb egy picit. Láttam Szőkét, és Rita is itt van velem.
Értelmes
Miért akarhat egy olyan csaj kosarazni, aki fél mindennemű labdától, és futni sem tud? ...mondjuk, mert tud Hercegekről. Nem igaz, hogy ennyire rosszindulatú.Nem ilyennek ismertem meg. Rita szerint paranoiás vagyok, és valószínűleg igaza is van. Na ezen majd órán relax.
Egyedül
Rita elment órára (utálom, hogy reálos...), G meg Cvel van, én meg egyedül ülök. De már csak egy óra....
Szólj hozzá!
2012. március 07. 15:36 - solya297

Rendben

Hát, ma a suliban írogattam, hogy ide mit akarok leírni, de azokat nem most fogom posztolni. Ritával, és egy másik csajjal (Ms.Egyke címszó alatt írtam már róla)-legyen D- voltam, sétálni-forrócsokizni, és most jól vagyok.

Szólj hozzá!
2012. március 06. 21:39 - solya297

03.06.

-szereted még?
-nem ! (Hát hogy ne szeretném számomra ő a minden)
- barátnője van :$
-leszarom..(hogy szarnámle? mostmár boldog nélkülem:'( )
-hé jólvagy?
-teljesen..(csak össze tört a szívem vagy 6000 darabra..)
- elhiszem .. de töröld le a könnyeid:/

Szólj hozzá!
2012. március 06. 21:36 - solya297

Világvége

Ma eljött. Ha nem is mindenkihez, de hozzám igen, legalábbis a hangulatomhoz biztosan. Vagy lehet, hogy csak ott fent akartak velem kibaszni. Bármelyik variáció is van, üzenném, hogy SIKERÜLT, ÖSSZEJÖTT, KIBORULTAM.
Első órában még minden o.k volt, sőt még másodikban is. Harmadik óra elején kezdődött. Szünetbe az orrom előtt volt Barna, én meg valamiért úgy döntöttem, hogy nem nézek rá. És nem néztem rá, aztán kezdődött a harmadik óra, és persze nem elég, hogy az egész óra semmit nem ér (főként a tanár miatt), a drága lelkem még nekiállt az én érzéseimről pofázni. (Na jó, nem is az enyémek voltak, hanem egykori Juhász Gyuszikáéi, bár neki sem engedtem meg, hogy azt érezze, amit én..) Szóval ha óra végére nem voltam eléggé ki,(legalábbis vki úgy gondolta), odajött SZ, aminek egyrészt örültem, másrészt viszont csak még jobban kiborított. Állt mellettem, én beszéltem hozzá, ő meg se hallotta. Jóó, negyedik órán durciztam egy kicsit, ötödikbe meg remekeltem. Aztán ötödik óra végén jön SZ, hogy menjek ki vele. Én nemet mondtam, aztán emésztettem magam fél délután. De jóó, ezt is kipihentem, semmi baj, már egészen jól vagyok. Erre most ránézek Barna adatlapjára, és az a Kurva, akinek mellesleg azt se engedtem meg, hogy létezzen...hát nem írt neki, hogy "jajistenemeghalokúgyhiányzol"? Kész, most elegem van.
Két napja nem találkoztak, atyaisten most mi lesz! Örülne annak, hogy leglább szereti, és hétvégénként együtt lehetnek, és stb. Életemet odaadnám, egy csókjáért; bavállalnám azt, hogy csak egy éjszakára kellek neki, ha kellenék. De nem kellek neki se én, se az életem, és ezt kurvára nem tudom elfogadni.
Bele kéne törődjek abba, hogy örök vesztes vagyok. Mert ugye.., az örök vesztesek mindig beletörtődnek? Dee, ez hülyeség. Nincsenek is örök vesztesek rajtam kívül. Én meg senki vagyok, és ezt már igazán elfogadhatnám.
Szólj hozzá!
2012. március 05. 21:40 - solya297

Esti elmélkedés, avagy lehet, hogy képes lennék 100szót és 10témát 5mondatba elmondani...?

Hiába hazudok magamnak. Szeretem és ennyi. Kész, nincs más. SZ-nek már volt egy kirohanásom ezzel kapcsolatban. Íme:

  • utálom szeretni

  • semmi értelme ennek az egésznek, csak szarul vagyok tőle, és már elegem van abból, hogy létezik, hogy "ismerem", hogy szeretem...viszont másrészt meg úgy érzem, h nem nagyon tudnék "nélküle" élni, és utálom magam, hogy utálom, szóval.....:l:$

    és húú....olyan szar, hgy neked is, eg Ritának is állandóan csak erről nyávogok, és hogy nem tudok másra gondolni, és utálom, utálom; utálom! deeee....imádom...de utálom


    Szóval ez van, hiába cifrázom, imádom, és tényleg húú.Nagyon húú, mert már nagyon elegem van a buziságaimból. Lépnem kéne, el kellene érnem, de ahhoz beszélnem kéne vele, ahhoz meg önbizalom kéne, meg bátorság, azok meg nagyon nincsenek, és akkor arról még nem is volt szó, hogy barátnője van, meg véleménye rólam.
    És most épp nézegetem a képeit, pedig már nem érdekel, és én ugye sose szoktam magamnak hazudni (szerencsére van két barátnőm - Rita és SZ-, akik még ezt is észreveszik), és annyira, de annyira szükségem van rá, mert annyira helyes, és nekem kell egy pasi, aki figyel rám, és ki szeret, és akihez lehet bújni, de azt nem tudom mi tetszik benne. De igen, már tudom. Imádom a szemét, mert a szeme szép, és mert annyira férfias, és ő a férfiideálom, pedig a legtöbb ember szerint igazából nem is férfias, Rita is azt mondja, hogy nem férfias, hanem inkább olyan katonás, olyan zárkózottnak tűnik, és az arca is annyira határozott, meg a mozgása is, látszik rajta, hogy mit akar. És a szája is szép, olyan kicsit teltek az ajkai, szóval nem nagyon, de mégis, de nem töri meg az arcának a határozottságát, szóval igen, mostmár abbahagyom a leírását, bár még tudnék róla írni, és akarok is, de nem fogok, mert nem tudom miért.
    És nem szeretem a barátnőjét, mert szép, hiába csak a smink teszi széppé, és vékony, ami én nem vagyok, és olyan dolgokat csinálhat vele, amiket én sosem fogok, csak én ezt nem vagyok képes elfogadni, és szépen kiszeretni Barná(m)ból. Szóval az a másik lány egy kurva és azt hiszem, mára befejezem, persze nem azért, mert nem tudnék még írni, hanem azért, hogy elmehessek, és ábrándozhassak, hogy utána kiborulhassak.
    Ja igen, és eszembe jutott, hogy tisztára olyan vagyok, mint Delphin de Vigan (jó neki, hogy vígan van, én nem vagyok úgy), ahogy a No és én-ben ír.

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása