2012. július 07. 15:30 - solya297

A különbség köztem, és közte

Nekem hiányzik SZ-és a barátságunk.

Ő boldog nélkülem. (azokkal a ribancokkal.persze lehet, hogy ez rossz hozzáállás, de azok a lányok azok.és mióta SZ velük barátkozik......)

Emlékszem, zeneiskolában ismertük meg egymást. Az utolsó két szolfézsos évünkben egy csomortba jártunk. Az utolsó előttiben heti 1,5órát találkoztunk. Az utolsó évben már egy suliba jártunk. Azt hiszem, túl sok volt a barátságunknak a minden napi találkozás.Pedig Ő volt a legjobb barátnőm. Nem tudom elviselni, hogy elveszítem-őt is.

"elveszítem"...:ez olyan, mintha még folyamatban lenne. Pedig már nincs mit veszítsek belőle. Már elveszítettem. És ez baszottul fáj.

Szólj hozzá!
2012. július 03. 19:28 - solya297

24 óra

24 óra múlva elvileg a kezemben tarthatom már. Ma délután volt vele kapcsolatban egy nagy "végső hajrá".

A dJuice megszüntette azt a tarifacsomagot, amiben akartam, júl.1-el(persze ez sehol nem volt kiírva/előre jelezve), a Telenor meg felnyomta 7000-el az árát. Fél óra hajtépés után a Tesco mobile-ra gondoltam, mert elsőre egész jónak tűnik, hogy megduplázzák a feltöltött összeget. 59Ft-os percdíj mellett?! Na hagyjanak békén. Utána gyors kommunikáció az informatikus családtaggal, segítsen. Végül eldől, dJuice Control-al lesz megvéve. Még minidg félek, mert nincs személyim, csak ideiglenes, de az is hivatalos irat, fényképes, szóval fogadják csak el.

Szólj hozzá!
2012. július 02. 20:53 - solya297

Áááh, nem bííírom! Még egy-másfél nap, én meg kezdek megőrülni.Mi van velem? Eddig nem voltam így bezsongva a telefon-téma miatt. De mióta tudom, hogy szerdán biztosan megkapom...na, azóta pattogok magamban, mintha hülye lennék.(és azt hiszem, hogy ezzel a magamban pattogok dologgal be is bizonyítottam, hogy az vagyok. Dee, amikor mindjárt megkapom a szerelmemet....megőrülök, na Persze az igazi szerelmet nem ez jelenti, hanem Ő . Csakhogy nincs fölös 160.000Ft-unk telefonra (bár, manapság kinek van??!), úgyhogy "beérem" a kisebbik szerelmemmel, akibe időközben teljesen beleestem. Atyaég, de várom már a szerdát.

ja, és igen, megint új sablon, nem tudom miért, lehet, hogy mindjárt vissza is csinálom. Jó, oké. Asszem fáradt vagyok...

Szólj hozzá!
2012. július 02. 12:09 - solya297

Várakozás

...de már nem sokáig. Szerdán megkapom az én hipi-szupi, gyönyörűséges kis fehér Galaxy Minimet*_______* legyen máááár szerda! (már csak azt kell eldöntenem, hogy a régi számomat fogom-e használni, és azzal váltok tarifacsomagot, vagy új számom lesz-e)

Amúgymeg: jaaa, hogy én csütörtök óta nem nézek Barnás dolgokat? nem tűnik fel. Persze, néha hiányzik és megnézném, de olyankor mindig eszembe jut, hogy a facebook kirakná nekem, ha valami történne vele. Ma a telefonomon véletlenül megnyitottam a képeinek az albumát, de nem néztem meg, rögtön ki is léptem.

SZ-el többé-kevésbé "beszélgetünk". Hogy miért az idézőjel: nincs meg az a hangulata az egésznek, ami eddig volt. Szinte teljesen eltávolodtunk egymástól.

Csak Rita maradt nekem. (mármint a "baráti körömből")

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása