2012. augusztus 05. 11:43 - solya297

Horoszkóp

Én nem hiszek az ilyenekben. Tényleg nem. Volt, hogy reggel a rádióban meghallgattam, és jót röhögtem rajta-ennyi lenne az én horoszkópokban való hívésem, és véleményem róluk. Még talán nyár elején ajánlották valahol az egyik "netes" jósdát, én meg megnyitottam, és elraktam könyvjelzőbe, mondván, hogy "majd egyszer valamire csak jó lesz". Most, miközben nézegtem, mik vannak könyvjelzővel megjelölve (tudni illik, minden olyan dolog, ami cím alapján érdekel,kismillió zene-amit vagy mutattak, és nem volt kedvem meghallgatni, vagy találtam, és megfogott a címe, de nem hallgattam meg, vagy tetszik, de a címét nem tudom megjegyezni, és annyit mégse hallgatom hogy letöltsem-, mindenféle kép:szóval, minden olyan dolog, ami igazából egyáltalán nem fontos. És ezek között "bújkált" a jósda, amin most megnéztem a horoszkópot....és basszus, ez nagyon igaz rám. Jó, a mai nap(még?!) nem, de a heti/havi horoszkóp...atyauristen.

http://josda.zsozirisz.hu/horoszkopok/csillagjegyek/merleghoroszkop.html én tényleg nem hiszek benne...de ez rólam szól. és ez elég ijesztő.

2 komment
2012. augusztus 04. 23:41 - solya297

Trust (filmközbeni előzetes?!)

Elkezdtem nézni, majd írok véleményt, ha egyszer sikerült a végére érnem (online-filmek.hu-n, kb. másfél órája nézem, és eddig sikerült eljutni a 38. percig; iszonyatosan akad, és nem is tölt rendesen ) Több, mint fél oldalnyi bejegyzést már összehoztam a worldbe, még ilyen lassan, és akadozva is szörnyen elgondolkodtató.....(és így legalább van időm gondolkodni).

0:05:

na, most fejeztem be. szép film, de még egy óra visszavan belőle, és azt nekem holnap ilyenkorig se fogja betölteni....inkább letöltetem, (a Project X meg a Hófehér és a vadász társaságában) és megnézem majd DVD-n, mert ez így...tényleg nem lesz belőle semmi. 9körül kezdtem el nézni, és még mindig csak a 40.percnél tartok (én egyszer sem stoppoltam le!!)

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása