2012. február 26. 21:22 - solya297

Vasárnap esti életminőség.

Ahw*-* Az előbb láttam SzőkeHercegről egy képet. Huhú*________* Életem az a gyerek

El kellene döntenem, hogy akkor Barna-e, vagy Szőke-e, de...ha megnézem pl.Szőke képét, akkor ő ; de ha Barnáét, akkor Barna.. és ebből már annyir elegem van, hogy húúúú. Kívülálló segítségére lenne szükségem, de annyira, hogy az a valaki döntse el helyettem, és verje ki a fejemből a másikat, és végleg! Rita Szőkét mondja, és anyum is... meg.., talán az eszem is? Bár.., az eszem azt mondja, hogy hagyjam mindegyiket francba. Csak szívem, meg az a köcsög remény...

Szólj hozzá!
2012. február 26. 11:07 - solya297

Hétvége

Semmi sem történik.
Pénteken rengeteget nevettem, diáknap volt.
Tegnap majd' elaludtam. Este rengeteget nevettem SZ-el...(meg Gvel.) Gnek elszóltam magam, mostmár szinte 100%ig biztos vagyok abba, hogy G tudja, hogy nekem Barna....
Most vendégeink vannak, aztán majd talán egyszer mi is elindulunk nagymamámékhoz.
Aludni szeretnék.
Szólj hozzá!
2012. február 24. 20:36 - solya297

Pityergős

Vége a kedvenc sorozatom mai részének, folynak a szememből a könnyek. Asszem azért is nézem ezt a sorozatot. Gyakran vannak benne olyan pillanatok, amik..., szóval tudom magamnak azt mondani, hogy azért sírok, mert meghatódtam. Most is átvágtam magam vele. Igazából a mai részben nagyon sok olyan dolog volt, amit a saját életemre át tudok vinni. Azt hiszem, ezért sírok.Nem a legkellemesebb dolog egy sorozatban rálelni az életedre...

Szólj hozzá!
2012. február 23. 18:51 - solya297

Életérzés idézetmix

"Nem azért vagyok szomorú, mert Te és Én nem, hanem azért, mert Te és Ő igen..."

"Benned csak egy hiba van: nem engem szeretsz..."

"Nem tudhatod, mit érez a nő, amikor rájön, hogy senki nem szereti igazán, és csak akkor él, amikor lecsukja a szemét, és álmodik."

"Néha egyszerűen,csak tovább kell majd lépned, ha valami rossz történik. Ez egy fejezet lesz a múltadban, de vigyázz! A könyvet sose zárd be. Csak lapozz tovább."

"Néha úgy érzem magam, mint egy királylány aki bezáratta magát a toronyba és várja, hogy a herceg felmásszon a haján és megmentse, csak az a baj hogy levágattam a hajam. "

Szólj hozzá!
2012. február 22. 15:52 - solya297

...

Most nem kéne írnom. Nagyon ki vagyok készülve. Ki kéne beszéljem magamból, de az csak annyiból állna, hogy : Ribanc, kurva, baszdmeg, menjanyádba, dögöljmeg és a többi.

Szólj hozzá!
2012. február 21. 14:22 - solya297

Boldog, vagy nyugodt, vagy ezmiez...

Túlzás lenne azt írni, hogy boldog vagyok, mert nem. Inkább csak nyugodt vagyok. Nagyszünet második felét SZel töltöttem, és bár nem kettesben voltunk, annyira jó volt...és most is beszélgetünk(na jó, az azért túlzás, mert ő órán, titokban, én meg itthon....illetve hát már nemis órán...) És most boldog vagyok, de nem, de ááááá. Fogalmam sincs mi ez, de jó érzés.

BOLDOG VAGYOK, JÓ?????? Eldöntöttem, kész

Szólj hozzá!
2012. február 20. 22:09 - solya297

Hm

Annyira nem is volt rossz ez nap. Ms. Egyke nem nagyon lógott Ritán, szóval egész nap együtt tudtunk lenni. Annyir jó volt.
BarnaHerceget nem láttam(pénteken sem).
Szőkét viszont igen, és h jobb lenne a memóriám, akkor tudnám a telefonyszámának a felét.
Nem kimondottan zavar, hogy nem láttam Barnát, igaz, délután, amikor feljött fb-ra kicsit kiborultam, de most megint egybe vagyok többé-kevésbé. Inkább többé.
Tanulnom kéne. Fürcsizek és alszok.Jóéjt.
Ui.: ha kimaradt pár "a" bocsánat, nem érzi jól magát billentyűzetem
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása