2013. január 06. 14:12 - solya297

Muhaha. Elegem van úgy konkrétan mindenkiből. G megsértődött ( najó, konkrétan lehülyéztem, de esküszöm, poén volt!..ő persze komolyan vette. OK, egyszer talán megint szóba áll velem). Ritával beszélgetünk facsén, fél órántként válaszol. De legalább beszélgetünk!!! A Pasit még mindig nem jelöltem, de egyre inákább tervben van! SZ rávilágított a legegyszerűbb és leglogikusabb válaszra az "ismersz?" kérdésre. "olyan ismerősnek tűnsz"..mi meg Ritával órákat beszélgttünk arról, hogy milyen magyarázattal állok elő válaszként. Persze, ő bármilyen helyzetből kivágja magát, de én....komolyan, tiszta Reni vagyok, az SzJG-ből. Bár, ő tanul is, én meg a hétvégén eddog lókakit sem csináltam, szóval ideje nekiállni az egy oladalas német levélnek a téliszünetről, meg az irodalomnak-amit igazából csak be kellene másolnom, de 9oldal, szóval ja. És kizárt, hogy csak arra fogok figyelni, szóval ha 11-re végzek az csoda lesz. Mellesleg a családomból úgy van elegem, ahogy van. Nem értem, anya miért hiszi azt, hogy én is imádok sütni........Ja, igen, péntekre elvileg szervez az osztály búcsúbulit (megint eggyel kevesebben leszünk), csak épp senki nem tudja, hogy mit-hogy-hol. A szervezők piálós bulit akarnak, van olyan ötlet, hogy menjünk korizni (kár, hogy én nem tudok), aztán menjünk kocsmába..hát hm. azt hiszem, ezt ki fogom hagyni.

nem szabad elfelejteni, hogy minden bejegyzést privátolni kell... C, nem vagyok ilyenkor jóba veled! Ráadásul még el is rejtette a bejegyzéseit. A francba:( csak nem Rita mondta el neki, hogy tudok a blogjáról?

18.37.: G komolyabban veszi ezt a megsértődést, mint ahogy én gondoltam?! Majdnem 10 perce írtam rá C-re, nem válaszol..ajajj, ez kezd problémás lenni. Na jó, 8perc volt. De kilépett...Igen, G komolyabban veszi, mint ahogy gondoltam. Francba:(

Szólj hozzá!
2013. január 05. 19:17 - solya297

Most mit is kellene összefoglalnom? Hát, így igazából semmit, de azért próbálkozzunk meg vele.
Ego: még mindig rosszban vagyunk, eljutottunk arra a pontra, hogy ha hozzám is szól, úgy beszél velem, mint a kutyájával. (Mióta legutóbb írtam, a kapcsolatunk csak még jobban elmérgesedett)
Rita: full szerelmes, velem alig van, nem nagyon tudok benne megbízni, van olyan, hogy spontán nem beszélünk napokig. Ennek ellenére még mindig neki mondom el a legtöbb baromságomat.
SZ.: így csütörtök-péntek elég sokat beszéltünk, rábeszélt dolgokra...már tudom, hogy meg kell tennem őket(??!), csak még magamat is győzködöm. Nem. igazából nem kellene bejelöljek egy full ismeretlen pasit facebookon.
Egyéb pasi: szükségem van egy Cortezre! Komolyan!!! Októberben, amikor legutóbb(?) itt volt lelkisegély, azt mondta, örül, hogy "nyílik a világ"(akkor jelent meg az életemben egó, mint potenciális hím). Hát, nyílt a világ, aztán összetört, és most megint bezáródik.Kimondottam nem "nyílik a világ", ha a potenciális pasijelölt-jelöltem egy olyan -nálam 10évvel idősebb- pasi, akit még életemben nem láttam(de lassan el kell neveznem, mert ez már kb a negyedik alkalom, hogy írok róla)
SZJG: igen-igen, magába szippantott az SZJG-láz...
Barna: hát hm. Igazából baromira nem néz ki jól, és ez friss megállapítás, mert tegnap elég sokáig állt majdnem előttem, de valahogy na.NEM ZÚGOK BELE megint.
C.: nem tudom. tényleg.jóban vagyunk, de van, hogy 2másodperc után visítva küldeném el a francba
G.: most épp megsértődött. Na jó, egy picit(nagyon) tényleg beszóltam neki, de én csak poénnak szántam!! Hát, ő nem vette a lapot...igaz, én sem örülnék, ha arra utalnának, hogy hülye vagyok.
Ma egyébként olvasós-lazulós napot tartok, egész nap fetrengtem az ágyamban, és olvastam. Most valami filmnézés jön. Javasolt a Love Story, elvileg azon jót lehet sírni. Azt hiszem, egy laza fürdés-vacsi kombó után bevonulok a szobámba egy bögre tejjel, és bőgve filmezés ON...a fehércsoki már bent van. Aztán ideje fogyókúrázni is, mert undorítóan nézek ki. 
Egyébként boldog új évet mindenkinek! 
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása