2012. április 01. 22:02 - solya297

boldog.szivecske.

Szereteeeem a barátnőmet *-* SZ-t, meg, azért G-t is. Attól függetlenül, hogy nemsoká' fel kell kelnem, és hétfő lesz, lehet, hogy Barna nélkül, jó kedvem van. És ez jóóó

(Ui.:igen, ezt nagyon fontos volt megosztanom.)

Szólj hozzá!
2012. március 30. 18:58 - solya297

short.

A mai napom rémizgi volt. Az első meg a hatodik órám elmaradt, a másodikon meg negyediken helyettesítés volt, az ötödik meg az osztály magaviselete, meg a tantárgy miatt amúgy sem ér semmit, szóval…(végülis, mondhatjuk azt, hogy meg volt rendesen tartva… ). A harmadik volt az egyetlen, ami meg volt tartva.
Fél kilencre mentem be, a csini fekete Converese táskámban két füzettel, egy könyvvel, a Stabiloimmal,meg az elmaradhatatlan rózsaszín tollammal. Megjött Rita, ölelés, szia, mizu, nemvoltálfenttegnap-defentvoltam, ésatöbbi.Úúúúúgy szereteeeeem*-*
Aztán láttam Barnát, de csak alig, aztán jött SZ, és szünet végén megkaptam az egyik osztálytársnőmtől, hogy nekem milyen barátnőm van....Hát, nem tehetek róla, na. Mi csak hoztuk a megszokott formánkat. Aztán már jöttem is haza és leültem a gép elé, már fáj a nyakam.
Tegnap nekiálltam egészségesen étkezni, vacsira pizzát ettem, ma eddig egy negyed kekszet,egy krémtúrót, egy joghurtot(ami Micimackós dobozban volt), meg egy Kinder tejszeletet. Érzem is, farkaséhes vagyok.Napuff. A fogyókúra nekem eddig sosem jött be.
Jövő héten elvileg Barnaelfelejtős hetet tartok, úgy néz ki, nem lesz itt, mert megy valahova, valamit csinálni(én tudom, hova és miért, de nem mondom el...). Remélem, elég lesz az egy hét, meg a szünet, (ami kitudja mettől-meddig tart), arra, hogy elfelejtsem. Annyira jó lenne már, annak ellenére, hogy ma is olvadoztam, amikor láttam, bár se a pulcsija, se a gatyája nem tetszett, csak a haja meg az arca, meg a mozgása, és basszameg. Rita lerjzolt minket, együtt éneken, szerintem jó lett a rajz, bár a bőrünk sárga lett,(stabiloval készült a kép), és nem is nagyon hasonlítunk magunkra, de rajtam rózsaszín felső van, ami nagyon tetszik, Rajta meg egy olyasmi pulcsi, amit mi Ritával UFOsnak hívunk. (Hogy miért, azt csak mi tudjuk, mert egy nem is kicsit vicces és érdekes éjszaka volt az, amin kitaláltuk. Hiányoznak a olyan éjszakák. És hiányzik az az este is, melynek jelképévé vált a :"-Vágod, hogy miről van szó? -Nem".)
A rajzot lehet, de nem hiszem, hogy viszont fogjátok látni itt, mert bár hiába mondja Rita, hogy nem lehet felismerni senkit rajta, azért én mégiscsak félek egy picit.
Szólj hozzá!
2012. március 29. 17:38 - solya297

Strong(er)

Meg tudom mutatni a világnak, hogy ki is vagyok én. Mert felállok a padlóról, és szárnyalni fogok. Ideje elkezdenem az életemet. Vannak álmaim, vágyaim. Tudom, mit szeretnék elérni. És tudom, hogy meg tudom csinálni. Hogy el fogom érni a céljaimat. Nem vagyok tökéletes, rózsaszín hercegnő, akinek már az elejétől megvan minden. Harcolnom kell, szóval harcolni fogok. Tudom, hogy nem lesz könnyű.De megcsinálom. Mert jobbat érdemlek annál, ami most vagyok.

2 komment
2012. március 29. 15:19 - solya297

Igazából nem.Sőt, most épp pörögök. Még nem dolgoztam fel, hogy ma délután (is) kb csak tanulni fogok.

Ma vizsgáztam kémiából, tanárnő megdícsért. Azt hiszem, megvan a 5 tantárgyból a 5 ötös. Az azt jelenti, hogy ezekből a tantárgyakból tulajdonképpen megvan az évvégi jegyem, mert a vizsga jegye (elvileg) az évvégi jegy egyharmada. Szóval, ha most el is hanyagolom egy picit ezeket a tárgyakat, akkor még (elvileg), ötös leszek belőlük. Jaigen, mert egyébként annyit tanulok... napi 30-35perc, atyaég desok:$ Igaz, a vizsgákra rengeteget tanultam. Na, de ez most mindegy. 5 ötös beszámítva a bizonyítványba, ügyes vagyok*-* Emellett persze egy tárgyból örülök, ha leszek 3as. Földrajz, áááááh-.-" Ma talán sikerült egy 2est érő dolgozatot összehoznom. Tegnap azt mondta kémiatanárom, hogy nyugodtan mondjuk ma, hogy vizsgáztunk, ne feleltessenek. SZóltunk földrajztnárnőnek, közölte, hogy nem tud felmentést adni. Hátakurvaanyját. Utálom, hogy ebben félévben nem lesz több fogadóóra.

Barna*__* imádom azokat cuccokat, amiket a héten eddig hordott. Főleg a tegnapi pulcsiát. Igaz, ahhoz kötődnek kellemetlen emlékek is (az volt rajta aznap, amikor SZ megmutatta--azaz amikor belezúgtam; az volt rajta múlt pénteken-amikor 18hónapja volt, hogy belezúgtam...).De akkoris, annyira jóláll nekiiii*-*. Jaigen. A gatyáját nem szeretem. Csúnya színű, ésésés....nem jó benne az a testrésze, ami egyébként nagyonjóó*-* (Perverzebbek -önmagam??!- kedvéért: a fenekére céloztam.!!!)

Bejegyzés címe-téma: Nem tudom, miért ez lett a címe. Ma, fizika(vagy of.-i)után mondta ofőm, aki köztudottan rózsaszín szivárványországban él. Dee, imádom:$

Szólj hozzá!
2012. március 27. 21:14 - solya297

again

Ismételten kurvajó a kedvem. Nem elég a suliban a két ribanc, még itthon is csak bszogatni, meg üvöltözni tudnak, hogy aztán rám lehessen szólni, hogy ne kiabáljak, amikor halkan meg merek szólalni, hogy "csönd".

Elegem van. Mindig csak én vagyok a hibás, mindenért. és közbe anyám sajnáltatja magát, hogy neki milyen rossz.

Nagykés.Halál.^^ <3

Szólj hozzá!
2012. március 26. 21:44 - solya297

..."..bemutatkozom én lajhár vagyok"

Hű, megint olyan, mintha jó kedvem lenne. Pedigniiiincs*-* Csak fel vagyok pörögve, de azt nem tudom mitől. Vsz nem attól, hogy kémiát kéne tanulnom. Csütörtökön vizsgázok, és áá..12tételből tudok (nagyjából) 6ot. Áhbáhfuhh...

BarnaHercegem, áá:l Aaaaanyira helyes és ma az a pulcsi volt rajta, aminek a pontos kinézetén már hetek óta agyalok, és annyira jól állt neki...ajh.

Volt ma suliba ilyen sz*r előadás, az internet veszélyeíről, hát huhu Szörnyecske bejött, mi megijedtünk, aztán beszélgettünk, aztán Szörnyecske keménykedett. Kaptunk lapot, hogy hova forduljunk, ha megtámadnak minket a neten Mindjárt megyek, és írok nekik emailt : "Csókolom, engem megijesztett Szörnyecskéjük. legközelebb barátságosabbat küldjenekköszönöm. Jaésjaés, az internetezés veszélyességét hirdető oldal miért az interneten van? Csókolomszépestééét" Húú. Tényleg felpörögtem...

akkor menjünk kémiázni, áááááááááááááááh ...igaz, az még mindig jobb, mint a földrajz.

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása