2012. január 21. 17:39 - solya297

...

Neki ő kell. Elfogadom.Ugyanúgy belehabarodott a nem megfelelő személybe, mint én. Rájöttem, ez vagy nem az én mesém, vagy csak az első fejezet..

  

Szólj hozzá!
2012. január 20. 18:44 - solya297

Akkor és most, avagy tekintsünk vissza a múltamba

Uristen. Tudtam, hogy történt valami velem egy évvel ezelőtt. Most, hogy elővettem a naplómat, amit akkoriban még többé-kevésbé írtam..URISTEN!!

1éve (és egy napja és kb 5órája) BarnaHercegem hozzámért. Erről akkor a naplómba oldalakat írtam. Ma már nem írok naplót, de itt folyamatosan róla beszélek. Hmm. Egy év alatt nem is változott nagyon a helyzet. Nem. Nem igaz az, hogy nem változott a helyzet. 1év alatt megtudtam jópár dolgot, és egy év alatt bebizonyosodott számomra, hogy nem lesz köztünk s o h a s e m m i (nem.össze fogunk jönni, csak rá kell ébresztenem arra, hogy én kellek neki-Perszeee...majd ha lesz f*szom, és én leszek a dalai láma.). Túl vagyok egy depressziós korszakon, jópár veszekedésen, áruláson. És hát valljuk be, egy év alatt elég sokat változtam. Azthiszem.

Szólj hozzá!
2012. január 20. 18:21 - solya297

Kapocs

Egy kb negyed A/3as füzetlapnyi papír, rajta pár sor. Néhány kép a telefonomon. Egy facebook adatlap. Ez maradt meg nekem belőle a hétvégére. Meg a szerelmem. De ŐBarnasága elment. Remélem hétfőn itt lesz megint. Annyira hiányzik.., már most. Mi lesz velem később? Túlságosan szeretem-megint.

És hogy mi a "Kapocs"? Hát az a kis papírfecni. Ma kaptam-persze nem tőle, de az ő írása van rajta. Egész nap velem volt, és mindig megnéztem, ha nem nagyon voltak a közelemben (Ritán kívül).És jóformán egész nap a kezemben volt.

Szólj hozzá!
2012. január 17. 17:13 - solya297

Hűűűű

Ja, hogy te még ismersz engem??!-ez a mondat hagyta el a számat, amikor bejelentkeztem facebookra. A rég említett kedves egykori legjobb barát írt üzenetet. Ez nagyon hűűűű. Mit gondolhat? Azt, hogy 2és fél hónap alatt elfelejtettem egyrészt BarnaHerceget, másrészt megbocsátottam neki azokat, amiket nekem mondott? Na menjena... Nem fogok neki válaszolni. Nekem nincs szükségem rá. Ha neki lenne rám, akkor sajnálom.(És, ha neki lenne rám, akkor miért csak 2hónap után jutottam eszébe??!)Én sose beszéltem senkiéről úgy, mint ahogy ő beszélt arról, aki nekem a minden.

Na lényegtelen. Nem húzom magam rajta, mert nincs értelme. Ő nekem már senki.

Szólj hozzá!
2012. január 16. 20:21 - solya297

Félúton a hűű,a háát, hajj, és a jajj között

De na.:D A címből, meg az előző versikének nemnevezném gondolatvalamiből kiolvasható szerintem, hogy mi van velem:$ Szerelmes vagyok, de nem vagyok az. Hogy hogy csinálom, ne kérdezzétek, én sem tudom. Szőkét nem láttam, de Barnának megint másmilyen a haja.Annyira jól áll ez így neki^^[Hűűű] És annyira elegem van a nyávogásból.tudom, hogy én is azt csinálom folyamatosan, de a nap minden percében G-t hallgatom, hogy vele hogy -szerinte kibaszott vele- egy pasi[Háát...]. Elegem van belőőőőleeeee!! Örülne annak, hogy legalább egy hétig élhetett abban a reményben, hogy lesz valami közte, meg az a srác között. Ááááh.Lehet, hogy féltékeny vagyok?[Hajj].Valószínű. Hiányzik egy pasi ölelése és válla. Ilyenkor lenne jó, ha lenne legjobb barátom, de abból, aki volt köszönöm, nem kérek többet, jelentkező meg nem nagyon tűnik úgy, hogy van. Szóóval jaj. Méghozzá macskajaj.

Szólj hozzá!
2012. január 16. 20:10 - solya297

Semmilyen

Nem vagyok se boldog,se szomorú,
Se érzelmes,se érzelemmentes,
Se unalmas,se izgalmas,
Se komoly,se komolytalan,
Se vicces,se nevetséges,
Se szegény,se gazdag,
Se barátságos, se barátságtalan,
Se nagydumás, se elvittékanyelvét kismacska,
Se élénk,se fakó,
Se világos, se sötét,
Se ribanc, se apáca,
Se lógós, se stréber
Se felvágós,se a ködbe elbújós.
Hát akkor milyen?-kérdheted.
A leginkább semmilyen-mondhatom.
S ha ez nem tetszik,
A sok kis csicska,
elbújhat a lyukba!
[Saját.Véleményekkel ne kíméljetek!:D]


Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása