2012. szeptember 05. 15:18 - solya297

Rossz döntés

Hát, emelt matekos csoport. Baszd meg, holnap szintfelmérő, jól elb*szom :D és visszamegyek a másik csoportba. Ezt se lelkileg, se tudásilag nem fogom bírni, már most nem vágtam, hogy mit pofázott a nőci. Az, hogy Rita ottvolt, még jobban megterhelt, mint gondoltam. Ugye kijelentette, hogy nem ülhetek mellé, mert akkor nem fog figyelni. A ciki csak az, hogy egyébként minden órán mellettem ül...még egyszer nem mondta, hogy nem hagyom figyelni! Szinte hozzá sem szoktam szólni....de mindegy, holnap visszaintézem magam. Csak azt nem tudom, mi lesz akkor, ha nem lesz elég rossz a cuccom. És fogalmam sincs, mit csináljak Ritával, mindezek mellé még úgy érzékelem, hogy még féltékeny is. Viszonylag sokat vagyok Gvel és Cvel(együtt járunk angolra, németre, meg úgy egyébként is elmegyünk néha szünetekben kettesben/hármasban), és bár tagadja, érzem rajta, hogy őt ez zavarja. SZ-el viszont megint olyan minden, mint volt. Olyan jó volt ma matek(-.-") után megölelni!(igaz, majdnem el is sírtam magam), aztán megpuszilni.....egész jó ez most még így. Csak Ritával ne lenne ez.........

ja, ma láttam Barnát(először, mióta suli van). és kb először mentem el úgy mellette, hogy csak előre(és nem a földre/rá) néztem, és nem is fordultam utána. büszke vagyok! ...persze itthon a bőgőgörcs közbe megint azt képzeltem el, hogy ittvan velem, dehát na. mégicsak két évig VOLTAM belezúgva.

Szólj hozzá!
2012. szeptember 03. 18:09 - solya297

S.O.S!!!!

Nem tudom, mit csináljak....a matekdolognál tartok(még mindig). És még mindig nem tudom, mit csináljak. Szóval: van két matekcsoport.

Az egyik az emelt, heti 5órával. A tanáruk enyhén alkoholista, állandóan üvölt;és nem is tanít jól; azt mondják, nem bírnám; abba a csoportba jár Rita, de ő azt mondta, ha át is megyek, nem ülhetek mellé, mert figyelni akar; mással pedig nem vagyok jóba a csoportból.
A másik a "sima", heti 3órával. A tanár eddig csak éneket tanított az osztályunknak, állítólag nem tud jól tanítani(egyik ismerősöm szerint nem lehet mellette leérettségizni. de ha tényleg annyira rossz lenne, nem tanít(hat)na, nem?!); fegyelmet egyáltalán nem tud tartani; ebbe a csoportban voltam eddig, ide jár G, és C, ergo van ki mellé ülnöm, ha minden kötél szakad, max.ülök egyedül; ebben a csoportban vannak emberek, akikkel viszonylag jóban vagyok.

Apám közölte, hogy ne merjek a heti 3órás csoportra gondolni. Szerinte a heti 5órás csoportban mindenképpen többet tanulnék(egyébként a tananyag ugyan az...). Anya azt mondja, hogy ő is jobban örülne a heti 5órás csoportnak.

SEGÍTSETEK NEKEM!!!! mit csináljak????

Szólj hozzá!
2012. szeptember 03. 17:33 - solya297

A Ctrl+V a beillesztés....nem a másolás.

Csak úgy írogattam a máról, ha lesz kedvem, majd mégegyszer nekiállok, ha lesz kedvem. Jelen pillanatban épp ki vagyok akadva. Két matekcsoportunk van, nekem két éve a jobba magasabb óraszámúba kellene járnom, most lehet váltani. Állítólag szar az a tanár, aki osztályfőnökömtől átveszi a mi csoportunkat, de a másik is az....apám közölte, hogy ne is gondolkozzam abban, hogy maradok, mert nekem heti 3 helyett 5órában kell tanulnom. MENJEN A FRANCBA! az én életem, az én döntéseim, és ott cseszem el, ahol én akarom! (mellesleg a másik csoportból kb senkivel nem vagyok jóban Ritán kívül, vele meg nem ülhetünk egymás mellé-ezt ő jelentette ki)

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása