2012. június 29. 20:31 - solya297

Hiszti?!

Szeretném megnézni a képét. Csak egy kis ideig, ami sokáig tart. Szükségem van rá. Kb 20perce csaltam egy picit, és az előbb is tovább időzött a szemem a facebook által "felajánlott" képen...Kiborultam.Megint. A családomon.Csak tudnám, miért.Ugyan az történt, ugyan úgy viselkedtek, mint mindig. Tudom, hogy nincs új kép, amit látnom kellene.Ha lenne, a fb. kirakta volna a kezdőlapomra. Mégis, meg akarom nézni.Főleg azt a képet, ami holnap után egy éve került fel. Sírni akarok. És sírni is fogok......Csak mikor......

Szólj hozzá!
2012. június 29. 16:45 - solya297

:D

lehet, hogy kellett volna. Mostmár úgy érzem, "beépített figyelmeztetőrendszerrel" működöm, igyekszem kerülni Barna adatlapját, sőt, a képeit, és az összes olyan honlapot, amit miatta figyeltem. (igaz, így a második nap végefelé kezd kicsit hiányozni, hogy ránézhessek.De nyugtatom magam azzal, hogy a facebook úgyis "kidobja" nekem az esetleges új képét.) Úgy gondolom, egész jól bírom:D

Ui.: az, hogy a képen exről van szó, ne tévesszen meg senkit. Örültem volna (és titkon még mindig örülnék) ha együtt lennénk, de már nem halok bele abba, hogy nem az enyém.-legalábbis úgy érzem.

Szólj hozzá!
2012. június 29. 10:25 - solya297

Elhatározás

Volt egy tegnap. Eldöntöttem, hogy nem nézem meg se fb-n, se a telómon Barna adatlapját/képeit. Ésésés, sikerült! (eddig még ma sem néztem, büszke vagyok magamra). Igaz, a barátnője egyik képét véletlenül megnyitottam, amikor az SZ-es, régi bszélgetéseket olvastam, de ő nem volt rajta, szóval ez a mértékeim szerint nem számít csalásnak. A gondolataimból még nem sikerült kitörölnöm, az majd a következő kihívás lesz, azt hiszem.

Apropó,SZ-nek eszébe jutottam. Még nem tudom, mit kezdjek az üzijével. Válaszolni kellene rá, de.........

Jó kedvem van. Ég a szemem, ki kéne mozdulni a lakásból, de nincs kivel.

Szólj hozzá!
2012. június 27. 11:01 - solya297

Felébredni

..kurva szar. Az előző bejegyzésemet olvasva sírva röhögök magamon.

Hogy is képzelhetem, Hogy a nyáron olyan kapcsolataim lesznek, amelyek révén a közelébe kerülhetek? HOGY A PICSÁBA KÉPZELHETEM, HOGY BELŐLEM LESZ VALAKI? A kurva életbe...egy senki vagyok. A nyári programom az öcséim után rohangálás, mosogatás, takarítás. Meg egy hét a családdal Horvátban.Haleluja!-.- Hát kurvafasza. Nem vagyok más, mint a zacskóban maradt lisztszemecske, aki hatalmas, gyönyörű torta akar lenni. De nem lesz(ek) az, hiába képzelem be magamnak, hogy bármire is vihetem. Igen, vihetem bármire. 15évesen viselkedhetek úgy az öcséimmel, mintha az anyjuk lennék. Lehetek mindig kitűnő az iskolában. De ennél sose több. A valódi álmaimat sosem fogom tudni megvalósítani, hiába vannak olyan pillanataim,(pozitív pillanatoknak hívom őket valamiért) amikor elhiszem, hogy van esélyem az életben. Mert utána jön a családom/utolér a józan eszem, és rájövök, hogy csak egy kis hülye,kövér,ronda,stb SENKI vagyok. És ez az, amibe beledöglök.

Szólj hozzá!
2012. június 27. 09:57 - solya297

Akkor a mai napra megvan a gondolkoznivaló. Ja, amúgy Rita kérdezte. És a most bennem levő válasz olyan, hogy csak ő érti. Mert igen, el akarom felejteni. Megváltozok a nyáron, beszélek magamba egy kis önbizalmat, és reményeim szerint le is adok pár (jópár) kilót. És persze elfelejtem. (jesszus, ez így szerintem nagyon hülyén hangzik.) Ja, ésés beszerzek egy új telóóót:d Aztán, mivel ismerem magamat, szeptemberbe visszaesek. De most nem fogok.(okéé, tudok fogalmazni.) Megpróbálok a közelébe kerülni, ha nem jön össze, akkor elfelejtem. Ha összejön (nem fog...) akkor meg majd kitaláljuk.

Szólj hozzá!
2012. június 26. 10:15 - solya297

Pozitív...túlságosan is

Hűűűű. Furcsa. Olyan világos. Baszki. Jó érzés a szarjaimat ezzel az új sablonnal olvasni. Boldog vagyok? Nem tudom.Lehet. Nem. Csak olyan furcsa...a negatív dolgaim, most, ezzel az új sablonnal annyira mások. Most (nekem) nem is tűnnek annyira negatívnak. Barnát lekakilom, SZ-el hetek óta nem beszélek. Éés...lehet, hogy nem is hiányoznak? Nem tudom. A telóm tele van Barna képeivel, de az adatlapját mostanában nem nézegetem annyira(kop-kop-kop). Lehet, hogy elkezdtem túllépni rajtuk? (kop-kop-kop) Jó lenne.

Nyáár van!

Basszus. Nekem nem tett jót ez a világos-virágos sablon. Nembaaaaj. Marad.Szeretem a világosat.Meg a virágosat is.

Szólj hozzá!
2012. június 25. 13:45 - solya297

Álomból valóság

Na, ez az, ami az én álmomból sosem lesz. Merthogy sz*rból nem lehet várat emelni.

Egyébként jó a kedvem.Vagy nem. A napjaimban nincs semmi rendszer, rutin, és semmi. Egyszerűen ülök itthon, nézegetem Barna képeit, üvölt a fülemben a zene/gépezek. És ez már WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Az első pár napnyi semmittevés édes, de ez mostmár kurva unalmas. És nem nagyon van kivel, hova menjek. Ritát nem tudom rángatni, és ez a városban sétálgatunk dolog nekem most uncsi. Egy olyan város kell, ami televan boltokkal és helyes pasikkal. (Húú, de ellennénk Ritával...)

Muszály kezdenem magammal valamit, mert itthon megőrülök. Csak ez a város ne lenne ilyen unalmas:l Lelkileg olyan "magasan mély"ponton vagyok, aminek hát...nem tesz jót ez a "csak-a-négy-fal-és-a-család " dolog. És Barnás elhatározásomnak sem.....

Ezenfelül pedig ruhatárat akarok újítani. Már tudom, mik azok a darabok, amiket nagyon akarok.Legalábbis azt hittem, hogy tudom, de most a NewYorker, meg a Tally Weijl oldalát nézegetve..bakker.Annyi minden tetszik. Persze, a legtöbb cucchoz alak kéne.Vékony comb,meg nem-has. És, ha az meglenne, már csak a pénz hiányzik. Uuuh.

Nem fog nekem jót tenni, ha a Barna-mániámból ruha-mániám lesz.

(nem tudom, miért ez a bejegyzés címe...semmi köze hozzá.namindegy)

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása